PUBLICITATE

Sursa :: 4kodiak from Getty Images Signature

Pește în aluat de bere

O rețetă de pește delicios în aluat de bere, gata în jumătate de oră.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 fileuri Din orice pește Adăugat la
  • 1 sticlă Făinuri Adăugat la
  • 1 sticlă Bere blondă Adăugat la
  • 1 buc Ou Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • Ulei de prăjit Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

50 min.
1. Pasul

Pentru început, se prepară aluatul de bere. Într-un castron, se amestecă făina, oul și berea. Adăugați încet berea, amestecând tot timpul pentru a nu se forma cocoloașe. Este foarte important ca aluatul să aibă consistența unui chefir puțin mai gros, dacă este prea gros, mai adăugați puțină bere. Aluatul ar trebui să acopere bine peștele, dar ar trebui să se scurgă și de pe pește, formând un strat subțire.

2. Pasul

Se condimentează peștele cu sare și piper, după gust.

3. Pasul

Se încălzește uleiul într-o oală. Verificați dacă este bine încins aruncând o picătură mică de aluat în el. Dacă aceasta începe să se prăjească imediat și plutește rapid în sus, atunci uleiul este suficient de fierbinte. Nu puteți supraîncălzi uleiul, deoarece atunci peștele nu va fi bine prăjit.

4. Pasul

Se îmbracă fiecare bucată de pește în aluat și se aruncă în uleiul încins. Se prăjește pe ambele părți până când devine auriu.

5. Pasul

Puneți peștele prăjit deoparte pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.

Rețete similare

Somon afumat cu sfeclă roșie ușor caramelizată

Acesta este un fel de mâncare unic și delicios pe care îl fac adesea când am oaspeți la cină. Combinația dintre somonul stremel afumat și năutul ușor caramelizat (napi) este incredibil de gustoasă și este întotdeauna un preparat preferat. Cu o salată crocantă de garnitură și un pahar de vin alb sec, devine o experiență gustativă deosebită.

Hamsi Tava - sardine prăjite Turcia

"Hamsi Tava" este unul dintre preparatele mele turcești preferate. Este un fel de mâncare clasică de coastă care se prepară în principal cu sardine proaspete. Am întâlnit-o pentru prima dată în timpul călătoriei mele pe coasta turcească a Mării Negre și am fost impresionată de simplitatea și de gustul său delicios. Sardinele se înmoaie în făină de porumb și se prăjesc până devin crocante.

Paste rapide de prânz cu legume și ton

Una dintre rețetele mele preferate pentru un prânz rapid și gustos sunt aceste paste. Combinația de legume proaspete, ton și condimente delicioase o face un adevărat deliciu. În plus, este destul de ușor și rapid de făcut, ceea ce este perfect dacă nu ai prea mult timp la dispoziție.

Crap prăjit

Crapul prăjit este un fel de mâncare pe care îl pregătesc mai ales în perioada sărbătorilor de Crăciun, dar și în orice moment al anului când vrem să ne răsfățăm familia cu ceva cu adevărat special.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Paste delicioase cu ton
Videorecetă

Paste delicioase cu ton

Aceaste paste cu ton sunt simple și delicioase, perfecte pentru o cină rapidă într-o seară agitată. Tonul în ulei de măsline adaugă un gust bogat pastelor, iar usturoiul și roșiile adaugă o notă de prospețime și aromă.

Plăcinte de dovlecel cu ton

Plăcintele de dovlecel cu ton sunt o opțiune excelentă pentru o cină rapidă sau o gustare. Alături de garnitura de legume proaspete, formează o masă echilibrată și satisfăcătare.

Pește în aluat de clătite

O rețetă pentru un fel de mâncare delicioasă de pește în aluat de clătite pe care întreaga noastră familie se bucură.

Somon cu cartofi dintr-o singură tavă

O cină sau prânz rapid și simplu

Rețete similare

Somon afumat cu sfeclă roșie ușor caramelizată

Acesta este un fel de mâncare unic și delicios pe care îl fac adesea când am oaspeți la cină. Combinația dintre somonul stremel afumat și năutul ușor caramelizat (napi) este incredibil de gustoasă și este întotdeauna un preparat preferat. Cu o salată crocantă de garnitură și un pahar de vin alb sec, devine o experiență gustativă deosebită.

Hamsi Tava - sardine prăjite Turcia

"Hamsi Tava" este unul dintre preparatele mele turcești preferate. Este un fel de mâncare clasică de coastă care se prepară în principal cu sardine proaspete. Am întâlnit-o pentru prima dată în timpul călătoriei mele pe coasta turcească a Mării Negre și am fost impresionată de simplitatea și de gustul său delicios. Sardinele se înmoaie în făină de porumb și se prăjesc până devin crocante.

Paste rapide de prânz cu legume și ton

Una dintre rețetele mele preferate pentru un prânz rapid și gustos sunt aceste paste. Combinația de legume proaspete, ton și condimente delicioase o face un adevărat deliciu. În plus, este destul de ușor și rapid de făcut, ceea ce este perfect dacă nu ai prea mult timp la dispoziție.

Crap prăjit

Crapul prăjit este un fel de mâncare pe care îl pregătesc mai ales în perioada sărbătorilor de Crăciun, dar și în orice moment al anului când vrem să ne răsfățăm familia cu ceva cu adevărat special.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Paste delicioase cu ton
Videorecetă

Paste delicioase cu ton

Aceaste paste cu ton sunt simple și delicioase, perfecte pentru o cină rapidă într-o seară agitată. Tonul în ulei de măsline adaugă un gust bogat pastelor, iar usturoiul și roșiile adaugă o notă de prospețime și aromă.

Plăcinte de dovlecel cu ton

Plăcintele de dovlecel cu ton sunt o opțiune excelentă pentru o cină rapidă sau o gustare. Alături de garnitura de legume proaspete, formează o masă echilibrată și satisfăcătare.

Pește în aluat de clătite

O rețetă pentru un fel de mâncare delicioasă de pește în aluat de clătite pe care întreaga noastră familie se bucură.

Somon cu cartofi dintr-o singură tavă

O cină sau prânz rapid și simplu

Reels

Nou