PUBLICITATE

Sursa :: 4kodiak from Getty Images Signature

Pește în aluat de bere

O rețetă de pește delicios în aluat de bere, gata în jumătate de oră.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 fileuri Din orice pește Adăugat la
  • 1 sticlă Făinuri Adăugat la
  • 1 sticlă Bere blondă Adăugat la
  • 1 buc Ou Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • Ulei de prăjit Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

50 min.
1. Pasul

Pentru început, se prepară aluatul de bere. Într-un castron, se amestecă făina, oul și berea. Adăugați încet berea, amestecând tot timpul pentru a nu se forma cocoloașe. Este foarte important ca aluatul să aibă consistența unui chefir puțin mai gros, dacă este prea gros, mai adăugați puțină bere. Aluatul ar trebui să acopere bine peștele, dar ar trebui să se scurgă și de pe pește, formând un strat subțire.

2. Pasul

Se condimentează peștele cu sare și piper, după gust.

3. Pasul

Se încălzește uleiul într-o oală. Verificați dacă este bine încins aruncând o picătură mică de aluat în el. Dacă aceasta începe să se prăjească imediat și plutește rapid în sus, atunci uleiul este suficient de fierbinte. Nu puteți supraîncălzi uleiul, deoarece atunci peștele nu va fi bine prăjit.

4. Pasul

Se îmbracă fiecare bucată de pește în aluat și se aruncă în uleiul încins. Se prăjește pe ambele părți până când devine auriu.

5. Pasul

Puneți peștele prăjit deoparte pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou