PUBLICITATE

Sursa :: firnelf from Canva

Plăcintă cu mere și fărâmă

O delicioasă plăcintă cu mere și o fărâmă fragedă, ideală pentru cafeaua de după-amiază. Este o prăjitură ușoară, plină de fructe.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Frecvent

  • 350 g făină albă Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 150 g De zahar cristal Adăugat la
  • 1 ks Praf de copt Adăugat la
  • 150 g unt Adăugat la

Continut

  • 1 kg Mere Adăugat la
  • 1 Articolul Scorțișoară Adăugat la
  • 100 g Zahăr cristalizat Adăugat la

Firimitură

  • 150 g făină albă Adăugat la
  • 100 g Unt Adăugat la
  • 100 g De zahar cristal Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 180°C și pregătiți o formă de copt, pe care o ungeți cu unt.

2. Pasul

Aluat: Într-un castron, amestecați făina cu zahărul și praful de copt. Adăugați ouăle și untul și elaborați un aluat neted.

3. Pasul

Desfaceți adesea și introduceți în forma pregătită în partea de jos și pe părțile formei și lăsați la frigider.

4. Pasul

Conținut: Curățăm merele, îndepărtăm semințele și le dăm pe răzătoare pentru aluat. Adăugăm scorțișoară și zahăr, amestecăm și apoi îl întindem pe aluat.

5. Pasul

Firimitură: Amestecăm făina, untul și zahărul într-un bol până când obținem o firimitură mai grosieră. Presărăm uniform firimitura peste mere.

6. Pasul

Coacem torta în cuptorul preîncălzit aproximativ 35-40 de minute, până când este frumos auriu. Lăsăm să se răcească și apoi putem să o servim.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou