PUBLICITATE

Sursa :: manyakotic from Getty Images

Plăcintă dulce de dovleac

Rețetă pentru o plăcintă dulce de dovleac care are un gust bun pentru toată lumea.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 1 kg Dovleac Hokkaido Adăugat la
  • 300 grame Făină simplă Adăugat la
  • 150 grame Zahăr Adăugat la
  • 1 bal Praf de copt Adăugat la
  • 1 bal Zahăr vanilat Adăugat la
  • 4 ks ouă Adăugat la
  • 200 ml Lapte Adăugat la
  • 100 ml Uleiuri Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • 2 ro Scorțișoară Adăugat la
  • 1 ro Nucșoară Adăugat la
  • zahăr de cofetărie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Începeți prin a curăța dovleacul, scoateți semințele și tăiați-l în bucăți mai mici. Puneți-l într-o cratiță, acoperiți-l cu apă și fierbeți-l până când dovleacul este moale. Apoi, zdrobiți dovleacul în apa fierbinte. Acest procedeu merită pentru că dovleacul fiert adaugă o dulceață naturală și suculență plăcintei.

2. Pasul

În timp ce dovleacul se răcește, se amestecă ingredientele uscate - făină, zahăr, praf de copt, zahăr vanilat, scorțișoară și nucșoară - într-un bol.

3. Pasul

Apoi, într-un alt castron, bateți împreună laptele, ouăle și uleiul.

4. Pasul

Apoi adăugați încet ingredientele uscate la amestecul de lapte și amestecați bine.

5. Pasul

În cele din urmă, se adaugă piureul de dovleac răcit și se amestecă bine.

6. Pasul

Se toarnă aluatul într-o tavă de copt unsă și se coace în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 60 de minute.

7. Pasul

Plăcinta de dovleac finită poate fi presărată cu zahăr.

Rețete similare

Plăcintă de dovleac Hokkaido

Rețetă pentru o prăjitură gustoasă făcută cu dovleac hokkaido, care este un ingredient foarte valoros care poate fi folosit pentru a face o varietate de feluri de mâncare, dar într-o prăjitură, aroma sa iese cel mai mult în evidență.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gogoși pufoase cu gem de căpșuni
Videorecetă

Gogoși pufoase cu gem de căpșuni

Aceste gogoși pufoase sunt perfecte pentru micul dejun sau gustare, fiind moi și delicioase, asemenea unui nor de dimineață. În plus, rețeta este foarte ușor de urmat.

Prăjitură de brânză clasică vegană la cuptor

Acest cheesecake vegan este la fel de fascinant, dacă nu chiar mai mult, ca și cheesecake-ul tradițional pe bază de lapte. Bucurați-vă de această plăcere fără lactate, fără vină, care nu face compromisuri în ceea ce privește gustul clasic al cheesecake-ului!

Tortă de căpșuni răcoritoare

Astăzi v-am pregătit o tortă de căpșuni, care poate fi realizată cu ușurință de către oricine. Recunosc, mi-am revizuit rețeta mea pentru tortul de biscuiți și am înlocuit biscuiții cu un blat fin și pufos. În tort, se află un strat delicios de căpșuni.

Coaceți prăjituri japoneze de burete

Buretele japonez este un tip de prăjitură care se prepară din cele mai simple ingrediente, dar care oferă un rezultat final rafinat. Necesită precizie și răbdare, dar rezultatul final merită cu siguranță. Buretele japonez este asemănător cu cheesecake-ul în ceea ce privește textura și aspectul.

Tort de morcov cu nuci fără făină

Prăjitură sănătoasă cu morcovi și nuci în care nu se folosește făină.

Plăcintă cu struguri

Rețetă pentru o plăcintă delicioasă, în care ingredientul principal este strugurele.

Tarta de brânză răzuită luminată

Probabil că mulți dintre voi cunosc rețeta de tartă cu brânză răzuită. Dar ce-ar fi să facem și acest clasic un pic mai special. Folosind aluat deschis la culoare în loc de aluat de cacao, adăugând fructe și făcându-l într-o versiune un pic mai sănătoasă.

Rețete similare

Plăcintă de dovleac Hokkaido

Rețetă pentru o prăjitură gustoasă făcută cu dovleac hokkaido, care este un ingredient foarte valoros care poate fi folosit pentru a face o varietate de feluri de mâncare, dar într-o prăjitură, aroma sa iese cel mai mult în evidență.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gogoși pufoase cu gem de căpșuni
Videorecetă

Gogoși pufoase cu gem de căpșuni

Aceste gogoși pufoase sunt perfecte pentru micul dejun sau gustare, fiind moi și delicioase, asemenea unui nor de dimineață. În plus, rețeta este foarte ușor de urmat.

Prăjitură de brânză clasică vegană la cuptor

Acest cheesecake vegan este la fel de fascinant, dacă nu chiar mai mult, ca și cheesecake-ul tradițional pe bază de lapte. Bucurați-vă de această plăcere fără lactate, fără vină, care nu face compromisuri în ceea ce privește gustul clasic al cheesecake-ului!

Tortă de căpșuni răcoritoare

Astăzi v-am pregătit o tortă de căpșuni, care poate fi realizată cu ușurință de către oricine. Recunosc, mi-am revizuit rețeta mea pentru tortul de biscuiți și am înlocuit biscuiții cu un blat fin și pufos. În tort, se află un strat delicios de căpșuni.

Coaceți prăjituri japoneze de burete

Buretele japonez este un tip de prăjitură care se prepară din cele mai simple ingrediente, dar care oferă un rezultat final rafinat. Necesită precizie și răbdare, dar rezultatul final merită cu siguranță. Buretele japonez este asemănător cu cheesecake-ul în ceea ce privește textura și aspectul.

Tort de morcov cu nuci fără făină

Prăjitură sănătoasă cu morcovi și nuci în care nu se folosește făină.

Plăcintă cu struguri

Rețetă pentru o plăcintă delicioasă, în care ingredientul principal este strugurele.

Tarta de brânză răzuită luminată

Probabil că mulți dintre voi cunosc rețeta de tartă cu brânză răzuită. Dar ce-ar fi să facem și acest clasic un pic mai special. Folosind aluat deschis la culoare în loc de aluat de cacao, adăugând fructe și făcându-l într-o versiune un pic mai sănătoasă.

Reels

Nou