PUBLICITATE

Sursa :: georgedolgikh from Canva

Supă de sparanghel cu smântână

O delicioasă supă de sparanghel cu smântână pe care o puteți pregăti ușor și repede.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Sparanghel Adăugat la
  • 200 ml cremă de gătit Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 1 lingură sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Curățați mai întâi sparanghelul și tăiați-l în bucăți mai mici. Curățați și tăiați ceapa și usturoiul.

2. Pasul

Încălziți uleiul în tigaie, adăugați ceapa și usturoiul și prăjiți-le până când ceapa devine sticloasă. Apoi adăugați sparanghelul tăiat și prăjiți-l împreună cu ceapa și usturoiul timp de 5 minute.

3. Pasul

Adăugați în tigaie 1 l de apă, sare și piper cu sparanghel. Acoperiți și lăsați să fiarbă la foc mediu aproximativ 15 minute.

4. Pasul

După 15 minute, adăugați smântână pentru gătit în supă și amestecați bine. Lăsați să fiarbă puțin mai mult.

5. Pasul

Supa terminată se mixează cu mixerul submersibil până la o consistență netedă.

Reels

Nou