Pere

Pere - rețete rapide și ușoare

55 rețete

Ai nevoie de inspirație pentru o rețetă din categoria Pere? Ai nimerit exact unde trebuie! Încearcă una dintre cele 55 rețete absolut delicioase. Timpul de preparare este de 10 - 270 minute, în funcție de nivelul de dificultate al rețetei. Aceste rețete, cum ar fi Tiramisu divin - o delicatesă italienească clasică, Plăcintă cu mere delicioasă și ușor de preparat!, Chifle cu nuci cu aluat de pufuleți doar 5 ingrediente, Plăcintă de mere fără zahăr, sunt printre cele mai populare. Aruncați-le o privire - s-ar putea să le găsiți și voi apetisante!

Cuiburi de viespe

Acest aluat dospit este foarte ușor de manevrat. Aluatul este elastic precum plastelina.

Carne de porc cu sparanghel

Această rețetă este ideală pentru iubitorii de carne și legume. Carnea de porc în combinație cu sparanghelul și conopida oferă o experiență culinară deosebită.

Supă de sparanghel cu cartofi

Rețeta pentru o supă de sparanghel cu cartofi delicioasă și simplă.

Salată cu pere și camembert

O combinație incredibilă de arome.

Tort de pere făcut din făină fără gluten

Îmi place să experimentez în bucătărie și la copt. Astfel s-a născut acest tort, pentru care am decis să folosesc făină de tapioca fără gluten.

Supă de sparanghel cu legume

Această delicioasă supă de primăvară utilizează sparanghelul verde, completat cu o selecție de alte legume, pentru un fel de mâncare simplu, dar gustos.

Tort cu gem de pere

Un tort simplu, personalizat cu gem de pere. Aveți nevoie doar de câteva ingrediente pentru a pregăti o versiune mai sănătoasă a tortului. Un desert grozav pentru musafiri.

Supă de sparanghel alb

În această rețetă puteți folosi sparanghel alb sau verde.

Crumble cu pere și prune

Ai multe fructe? Pregătește-ți un crumble pentru micul dejun. Delicios și sănătos. Ai nevoie doar de câteva ingrediente și gata într-o clipă.

Plăcintă cu pere

Salvați această rețetă și coaceți o plăcintă în sezonul pere

Tornadă proteică rapidă cu măr și pară

Ai poftă de ceva dulce, nutritiv și sănătos? Ai nevoie doar de câteva ingrediente și puțin timp pentru a te bucura de această tornadă.

Unt de peră cu cacao

Vreți să pregătiți din fructe altceva decât gem? Încercați această alternativă mai sănătoasă la untul de ciocolată.

Pere la cuptor

Am preparat o peră la cuptor, dar este la fel de bine și un măr. Adaug și o rețetă rapidă, dar ingredientele le puteți ajusta după ochi sau în funcție de dimensiunea fructului 🥰

Macrou cu sparanghel

O rețetă simplă, puteți alege tipul de pește după gust

Biscuiți cu pere

O rețetă extrem de simplă pentru biscuiți delicioși care dispar rapid.
PUBLICITATE