PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/2mHav_47EgpKZ4MjIA2U/01eebd01581a60cf10d31eaa6a0a7e.jpeg)
Sursa :: neillangan from Canva
Tocăniță de vită
O rețetă delicioasă de tocăniță de vită pe care o veți îndrăgi.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ingrediente principale
- 500 g carne de vită
- 2 ks The Onion
- 3 ks morcovi
- 2 ks Ardei
- 1 ks usturoi
Condimente
- 1 Articolul Sare
- 1 Articolul piper negru măcinat
- 1 Articolul Ardei
- 1 Articolul Mărar
- 1 Articolul Rosemary
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Curățați carnea, tăiați-o în bucăți și sărați-o.
2. Pasul
Tăiați ceapa, morcovul, ardeiul și usturoiul în bucăți mici.
3. Pasul
Încălziți uleiul în tigaie, adăugați carnea și frigeți-o până se rumenește.
4. Pasul
Apoi adăugați legumele și prăjiți cu carnea.
5. Pasul
Adaugați condimente, adăugați apă și lăsați să fiarbă.
6. Pasul
Serviți cu garnitura voastră preferată.