PUBLICITATE

Sursa :: stormwatch153 from Getty Images

Tort de fructe cu budincă

Un tort delicios și răcoritor, ideal pentru zilele de vară. Fructele și budinca formează o combinație perfectă de dulceață și aciditate.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Adesea

  • 250 g făină simplă specială Adăugat la
  • 125 g unt Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la

Conținut

  • 500 g fructe Adăugat la
  • 1 ambalare budincă de vanilie Adăugat la
  • 500 ml lapte Adăugat la
  • 2 ro zahăr Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Pregătiți o formă de tort, ungeti-o cu unt și presărați-o cu făină.

2. Pasul

Într-un castron, amestecați făina, untul, zahărul și oul. Întindeți aluatul și puneți-l într-o formă.

3. Pasul

Pentru umplutura, spalați și curățați fructele. Gătiți budinca de vanilie conform instrucțiunilor de pe ambalaj cu zahăr și lapte. Distribuiți budinca pe aluat în formă. Coaceți prăjitura în cuptorul preîncălzit aproximativ 30 de minute.

4. Pasul

Lăsați tarta să se răcească și o decorați cu fructe înainte de a o servi.

Reels

Nou