PUBLICITATE

Sursa :: Fotosmurf03 from Getty Images

Tortă de ciocolată și căpșuni

Această tortă este combinația perfectă de blat de cacao ușor amărui și căpșuni ușor acide. Este un desert simplu care îți va revigora papilele gustative și te va umple de fericire.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Foarte des

  • 200 g zahăr brun Adăugat la
  • 200 g făină autogresată Adăugat la
  • 100 g Cacao în pulbere Adăugat la
  • 200 g margarină Adăugat la
  • 4 ks ouă Adăugat la
  • 1 ks Pudră de copt Adăugat la

Conținut

  • 500 g Căpșuni Adăugat la
  • Gem de capsuni Adăugat la

Glaçură

  • ciocolată Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Coaceți aluatul. Preîncălziți cuptorul la 180°C. Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele pentru aluat și apoi turnați aluatul pe o tavă. Coaceți aproximativ 30 de minute. Lăsați-l să se răcească.

2. Pasul

Căpșunile se clătesc și se taie.

3. Pasul

Taiati tortul în jumătate după coacere, întindeți gemul și puneți căpșuni între ele.

4. Pasul

Turnați ciocolată peste tort și decorați-l după imaginația dvs.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou