Salate de legume

Salate de legume - rețete rapide și ușoare

55 rețete

Cele mai bune idei pentru rețete din categoria Salate de legume, adunate în același loc! Ce zici să încerci astăzi una dintre aceste 55 rețete? Timpul de preparare este de 10 - 90 minute, în funcție de nivelul de dificultate al rețetei. Dacă ai nevoie de ajutor să alegi o rețetă, îți recomandăm preferatele noastre, care devin tot mai populare - Ciorbă de salată verde - Rețeta simplă și rapidă pentru o masă delicioasă, Salată din urechi de lemn, ciuperci sălbatice delicioase, Cartofi fierti cu spanac și feta, Cea mai bună salată de macaroane de bază vreodată.

Salată de pepene și castravete

Salată perfectă de vară din câteva ingrediente

Salată cu sfeclă roșie și portocală

Salată neconvențională, dar cu un gust excelent

Salată cu praz

Un garnitura simplă

Salată de bețe de crab

O salată ușoară și dietetică, potrivită chiar și pentru dietă.

Salată de ton cu brânză cottage

Această salată este ușoară, delicat picantă și are un gust proaspăt.

Salată de varză cu sfeclă roșie și maioneză

Această salată delicioasă este un complement perfect pentru orice fel de mâncare. Prepararea este simplă și rapidă.

Spaghettii de dovlecel cu usturoi și parmezan

Această rețetă simplă și delicioasă combină spaghettii de dovlecel, cunoscute și sub numele de zoodles, cu aromele bogate ale usturoiului și parmezanului. Acest fel de mâncare este ușor, sănătos și perfect pentru o masă vegetariă rapidă.

Curry de varză de Bruxelles cu năut vegan

Acest curry robust, ușor picant, nu numai că te satură bine, dar este și foarte bogat în nutrienți, datorită varzei de Bruxelles și năutului. Se potrivește perfect ca o cină sau prânz delicios.

Cartofi fierți cu ciuperci prăjite

Acesta este un fel de mâncare simplu, dar delicios, care este perfect ca garnitură sau fel principal. Este de asemenea un excelent fel de mâncare vegetarian. Amestecul de ciuperci terestre și cartofi cremoși este pur și simplu irezistibil. Acest fel de mâncare este ușor de făcut și necesită foarte puține ingrediente.

Cartofi fierti cu spanac și feta

O masă simplă și sănătoasă, perfectă pentru o cină rapidă. Amestecul de spanac proaspăt, brânză feta și cartofi calzi este pur și simplu incredibil.

Preparare de varză roșie

Un fel de mâncare tradițional german, care este atât delicios, cât și sănătos. Varza roșie făcută în casă este un însoțitor grozav pentru friptură și cârnați, sau poate sta singură ca un fel principal de mâncare.

Legume cu fenicul si morcovi

Un fel de mâncare de legume delicios și sănătos, care poate fi servit ca garnitură sau fel principal. Combinația de fenicul și morcovi aduce un gust unic pe masă, completat de o notă de lămâie.

Salată de varză de Bruxelles cu portocală și nucă

O salată sănătoasă și crocantă de varză de Bruxelles cu portocale și nuci. O salată perfectă pentru sezonul rece.
PUBLICITATE