Rolls

Rolls - rețete rapide și ușoare

8 rețete

Aruncă o privire la aceste rețete! Toate aceste rețete din categoria Rolls - sunt potrivite pentru mai multe evenimente. Suntem siguri că una dintre aceste 8 rețete o să devină noua ta preferată. Pentru următoarele rețete veți avea nevoie de 15 - 120 minute. Dați clic pe rețetă pentru a afișa informații detaliate privind timpul de preparare și numărul de porții. Aici poți găsi rețetele noastre preferate - Reteta de rulouri de pâine prăjită franceză cu Nutella și banane, Caserolă de Strasbourg cu cartofi și carne tocată, Caserolă de cartofi și varză murată, Pui cremos și caserolă de cartofi - pentru cei care iubesc mâncarea bună. Poftă bună!

Profiterole cu crema Paris

O reteta simplă din aluat pate a choux cu o cremă ușoară.

Pui cremos și caserolă de cartofi

Această rețetă de pui cremos și caserolă de cartofi este una dintre mâncărurile mele preferate. Aromele sale bogate, profunde și cremoase sunt ceva care îmi bucură sufletul de fiecare dată. Întotdeauna mi-a plăcut această combinație de pui și cartofi, iar adăugarea de smântână face ca acest fel de mâncare să fie și mai delicios. Când îl pregătesc, întreaga casă se umple de o aromă plăcută care îi face pe toți să fie flămânzi și să aștepte cu nerăbdare masa.

Caserolă de cartofi și varză murată

Caserola de cartofi și varză din bucătăria șvabă este una dintre mâncărurile mele preferate, mai ales în sezonul rece. Combinația dintre cartofi și varză poate părea ciudată la început, dar are un gust senzațional de bun. Caserola de cartofi este o mâncare consistentă și încălzitoare, perfectă pentru zilele reci de toamnă și iarnă.

Pui uimitor și caserolă de orez și orez

Această caserolă de pui și orez are farmecul unei mese confortabile gătite acasă. Echilibrul dintre componentele cremoase, savuroase și aromate din acest fel de mâncare este ceea ce îl face atât de special.

Gnocchi de toamnă și caserolă de dovleac

Această caserolă de gnocchi și dovleac este un adevărat deliciu de toamnă. Combinația dintre gnocchi de casă și dovleacul parfumat, acoperită cu brânză crocantă, este un adevărat răsfăț pentru palat și unul dintre preparatele mele preferate atunci când zilele se răcesc. Am făcut această rețetă de nenumărate ori și întotdeauna încântă familia și prietenii.

Rețetă de caserolă de broccoli cu șuncă

Această caserolă delicioasă și consistentă de broccoli și șuncă este un favorit obișnuit pe masa de prânz a familiei noastre. De fiecare dată când fac caserola, bucătăria miroase minunat a brânză gratinată. Combinația dintre brânza cremoasă, broccoli crocant și șunca picantă este pur și simplu irezistibilă, iar caserola crocantă este cireașa de pe tort.

Caserolă de Strasbourg cu cartofi și carne tocată

Caserola de Strasbourg este un clasic al bucătăriei alsaciene care este întotdeauna întâmpinat cu entuziasm. Inițial, rețeta provine de la bunica mea, care a moștenit-o de la mama ei. Eu am rafinat-o de-a lungul anilor și pot spune că este indispensabilă în bucătăria germană.
TASTElist
TASTElist
Previzualizare rețetă Reteta de rulouri de pâine prăjită franceză cu Nutella și banane
Videorecetă

Reteta de rulouri de pâine prăjită franceză cu Nutella și banane

Această rețetă ușoară te învață cum să prepari cele mai bune rulouri de pâine prăjită de casă cu Nutella și banane, un fel de mâncare perfect pentru micul dejun sau pentru a însoți o ceașcă de cafea. Nu o ratați!
PUBLICITATE