PUBLICITATE

Sursa :: gwenael le vot from Getty Images

Pui cremos și caserolă de cartofi

Această rețetă de pui cremos și caserolă de cartofi este una dintre mâncărurile mele preferate. Aromele sale bogate, profunde și cremoase sunt ceva care îmi bucură sufletul de fiecare dată. Întotdeauna mi-a plăcut această combinație de pui și cartofi, iar adăugarea de smântână face ca acest fel de mâncare să fie și mai delicios. Când îl pregătesc, întreaga casă se umple de o aromă plăcută care îi face pe toți să fie flămânzi și să aștepte cu nerăbdare masa.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg Cartofi Adăugat la
  • 4 buc Piept de pui Adăugat la
  • 2 buc ceapă Adăugat la
  • 3 dinți Usturoi Adăugat la
  • 2 linguri Unt Adăugat la
  • 200 ml frișcă bătută Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Într-o tigaie, încălzesc untul și apoi adaug ceapa și usturoiul tocate mărunt, prăjindu-le până devin sticloase.

2. Pasul

Adaug apoi bucățile de pui, le condimentez cu sare și piper și le prăjesc până când puiul devine auriu.

3. Pasul

Când puiul este gata, adaug cartofii tăiați și smântâna, amestec totul și las să fiarbă la foc mic aproximativ 10 minute.

4. Pasul

Apoi transfer totul într-un vas de cuptor și îl dau la cuptor pentru aproximativ 30 de minute (sau până când cartofii sunt moi).

Rețete similare

Caserolă de Strasbourg cu cartofi și carne tocată

Caserola de Strasbourg este un clasic al bucătăriei alsaciene care este întotdeauna întâmpinat cu entuziasm. Inițial, rețeta provine de la bunica mea, care a moștenit-o de la mama ei. Eu am rafinat-o de-a lungul anilor și pot spune că este indispensabilă în bucătăria germană.

Friptură de porc cu cartofi mici

Rețetă pentru o friptură de porc fantastică cu cartofi mici.

Carne tocată coaptă cu piure de cartofi

Carne tocată coaptă cu piure de cartofi este o deliciozitate suculentă de care te vei îndrăgosti. Este perfectă pentru cina pentru întreaga familie.

Caserolă de cartofi și varză murată

Caserola de cartofi și varză din bucătăria șvabă este una dintre mâncărurile mele preferate, mai ales în sezonul rece. Combinația dintre cartofi și varză poate părea ciudată la început, dar are un gust senzațional de bun. Caserola de cartofi este o mâncare consistentă și încălzitoare, perfectă pentru zilele reci de toamnă și iarnă.

Tigaie de cartofi cu cartofi de inimă

Acesta este un fel de mâncare consistent și sățios pe care îl fac adesea când am o abundență de cartofi. Carnea tocată se amestecă minunat cu cartofii prăjiți crocanți, iar niște arpagic proaspăt completează la final. Este un preparat clasic simplu care este întotdeauna un succes, fie acasă, cu prietenii sau chiar la petreceri.

Gât de porc prăjit cu cartofi dulci

Gâtul de porc la cuptor cu cartofi dulci este un fel de mâncare pe care îl pregătesc des la întâlnirile de familie. Pentru un gât de porc suculent, prefer o marinată plină de arome deosebite. Iar cartofii dulci cu adaos de rozmarin sunt completarea perfectă. Pregătiți acest fel de mâncare special pentru cei dragi, le va plăcea la nebunie!

Cartofi fierți cu Chili con Carne

Un fel de mâncare delicios, servit cu o combinație savuroasă de cartofi coapți și Chili con Carne picant. Este o masă completă, care oferă căldură și confort, în special în zilele reci.

Cartofi la cuptor cu broccoli și pui

Cartofii la cuptor cu broccoli și pui sunt un fel de mâncare delicios pentru prânz sau cină.

Rețete similare

Caserolă de Strasbourg cu cartofi și carne tocată

Caserola de Strasbourg este un clasic al bucătăriei alsaciene care este întotdeauna întâmpinat cu entuziasm. Inițial, rețeta provine de la bunica mea, care a moștenit-o de la mama ei. Eu am rafinat-o de-a lungul anilor și pot spune că este indispensabilă în bucătăria germană.

Friptură de porc cu cartofi mici

Rețetă pentru o friptură de porc fantastică cu cartofi mici.

Carne tocată coaptă cu piure de cartofi

Carne tocată coaptă cu piure de cartofi este o deliciozitate suculentă de care te vei îndrăgosti. Este perfectă pentru cina pentru întreaga familie.

Caserolă de cartofi și varză murată

Caserola de cartofi și varză din bucătăria șvabă este una dintre mâncărurile mele preferate, mai ales în sezonul rece. Combinația dintre cartofi și varză poate părea ciudată la început, dar are un gust senzațional de bun. Caserola de cartofi este o mâncare consistentă și încălzitoare, perfectă pentru zilele reci de toamnă și iarnă.

Tigaie de cartofi cu cartofi de inimă

Acesta este un fel de mâncare consistent și sățios pe care îl fac adesea când am o abundență de cartofi. Carnea tocată se amestecă minunat cu cartofii prăjiți crocanți, iar niște arpagic proaspăt completează la final. Este un preparat clasic simplu care este întotdeauna un succes, fie acasă, cu prietenii sau chiar la petreceri.

Gât de porc prăjit cu cartofi dulci

Gâtul de porc la cuptor cu cartofi dulci este un fel de mâncare pe care îl pregătesc des la întâlnirile de familie. Pentru un gât de porc suculent, prefer o marinată plină de arome deosebite. Iar cartofii dulci cu adaos de rozmarin sunt completarea perfectă. Pregătiți acest fel de mâncare special pentru cei dragi, le va plăcea la nebunie!

Cartofi fierți cu Chili con Carne

Un fel de mâncare delicios, servit cu o combinație savuroasă de cartofi coapți și Chili con Carne picant. Este o masă completă, care oferă căldură și confort, în special în zilele reci.

Cartofi la cuptor cu broccoli și pui

Cartofii la cuptor cu broccoli și pui sunt un fel de mâncare delicios pentru prânz sau cină.

Reels

Nou