Înghețată de casă

Înghețată de casă - rețete rapide și ușoare

21 rețete

Ai nevoie de inspirație pentru o rețetă din categoria Înghețată de casă? Ai nimerit exact unde trebuie! Încearcă una dintre cele 21 rețete absolut delicioase. Pentru următoarele rețete veți avea nevoie de 3 - 320 minute. Dați clic pe rețetă pentru a afișa informații detaliate privind timpul de preparare și numărul de porții. Aceste rețete, cum ar fi Înghețată delicioasă de casă cu sos de ciocolată, Impresionează-ți papilele gustative cu o înghețată de casă cremoasă și delicioasă!, Inghetata de ciocolata fara oua, Înghețată de mango de casă, sunt printre cele mai populare. Aruncați-le o privire - s-ar putea să le găsiți și voi apetisante!

Inghetata din salca

Înghețată de banane

Descriere

Înghețată de brânză cu căpșuni

Înghețata de brânză cu căpșuni, plină de proteine 🍦🍓😋

Inghetata de banane

Čokoládovo-banánová zmrzlina

Rýchla a jednoduchá extra čokoládová, bez pridaného cukru.

Rapidă înghețată de căpșuni făcută în casă

Înghețată de căpșuni pe care o poți pregăti acasă

Înghețată de casă într-o variantă mai sănătoasă

Preparare simplă a înghețatei de casă

Înghețată de banane și căpșuni

Ați încercat deja înghețată făcută în casă? O puteți pregăti ușor. Și mai mult, este sănătoasă, deoarece știți exact ce ingrediente folosiți. Aceasta are gust de banană și căpșuni, dar nu este o problemă dacă nu aveți căpșuni proaspete acasă.

Inghetata de piersici

Inghetata casnica. Ai nevoie de doar cateva ingrediente, este usor de preparat si cu siguranta este mai sanatoasa decat cea din supermarket.

Înghețată de iaurt

Rețetă pentru o înghețată delicioasă de iaurt, care va fi savurată în timpul verii.

Inghetata de ciocolata fara oua

Aceasta reteta este ideala pentru toti iubitorii de ciocolata si inghetata. Fara adaugarea de oua, este potrivita si pentru vegani.

Rețetă pentru rulouri de tort de înghețată

Această rețetă de rulouri de tort cu înghețată este atât de simplă și, de asemenea, atât de incredibil de delicioasă încât îmi place să le fac de fiecare dată. Rulourile crocante sunt un succes la orice petrecere și se fac rapid, cu puțină practică. Rulourile de tort cu înghețată pot fi umplute după dorință sau acoperite și decorate cu glazură de ciocolată și sunt potrivite și ca și conuri de înghețată.

Înghețată de mango de casă

Această înghețată de mango este un deliciu de casă apetisant, care va aduce cu siguranță o notă tropicală în aparatele dvs., chiar dacă în climatele temperate!

Înghețată simplă și cremoasă de casă

Textura fină, cremozitatea perfectă și gustul divin oferit de această rețetă de înghețată de casă nu a reușit niciodată să îmi impresioneze familia și prietenii.
PUBLICITATE