PUBLICITATE

Sursa :: Carola Schubbel for Adobe Stock

Rețetă pentru rulouri de tort de înghețată

Această rețetă de rulouri de tort cu înghețată este atât de simplă și, de asemenea, atât de incredibil de delicioasă încât îmi place să le fac de fiecare dată. Rulourile crocante sunt un succes la orice petrecere și se fac rapid, cu puțină practică. Rulourile de tort cu înghețată pot fi umplute după dorință sau acoperite și decorate cu glazură de ciocolată și sunt potrivite și ca și conuri de înghețată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
15
  • 2 ouă Adăugat la
  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 200 g făină Adăugat la
  • 200 ml lapte Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
  • ulei pentru prăjit Adăugat la
  • Zahăr pudră pentru presărat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

70 min.
1. Pasul

Pentru a face rulourile de tort cu înghețată, bateți ouăle într-un castron mare până devin spumoase. Din experiență, recomand să bați ouăle cel puțin 2-3 minute pentru a obține suficient volum.

2. Pasul

Adăugați zahărul și un vârf de cuțit de sare și continuați să bateți amestecul până când devine ușor și cremos.

3. Pasul

Se cerne făina și se amestecă în amestecul de ouă și zahăr, alternativ cu laptele. Vă recomand să adăugați făina și laptele puțin câte puțin și să amestecați bine pentru a evita formarea de cocoloașe.

4. Pasul

Se lasă aluatul să se odihnească timp de aproximativ 30 de minute. Acest pas este foarte important, deoarece conferă aluatului consistența perfectă.

5. Pasul

Între timp, încingeți uleiul într-o tigaie sau o cratiță adâncă. Testați temperatura turnând o picătură de aluat în ulei. Dacă se ridică imediat, înseamnă că uleiul este suficient de fierbinte.

6. Pasul

Se înmoaie un fier de prăjituri cu înghețată în ulei pentru a-l încălzi și apoi se înmoaie în aluat. Fierul încins face ca aluatul să crească imediat și îi dă forma caracteristică.

7. Pasul

Prăjiți rulourile în ulei încins până devin aurii. Se pot întoarce cu ușurință cu un clește.

8. Pasul

Scurgeți rulourile de tort de înghețată terminate pe hârtie de bucătărie și pudrați-le cu zahăr pudră cât sunt încă calde.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou