Pizza

Pizza - rețete rapide și ușoare

41 rețete

Vezi cele mai gustoase rețete din categoria pizza. Ce zici să încerci astăzi una dintre aceste 41 rețete? Aceste rețete, cum ar fi Aluat de pizza moale și pufos, gata în mai puțin de o oră!, Pizza de Vis, Langos ca la piața de Crăciun, Tartă cu ceapă din tava vegetariană opțională, sunt printre cele mai populare. Aruncați-le o privire - s-ar putea să le găsiți și voi apetisante!

Pizza de dovlecel

O alternativă simplă și minunată la aluatul clasic de pizza, folosind dovlecelul de sezon. Poți simți diferența de gust în pizza? În orice caz, este o versiune mai sănătoasă și cu siguranță te vei delecta.

Aluat pentru pizza pe tava

Un aluat delicios și simplu pentru pizza, ideal pentru tava.

Aluat de pizza din frigider

O rețetă simplă de pizza care vă permite să pregătiți aluatul cu o zi înainte și să-l lăsați în frigider pentru a fermenta până a doua zi. Acest proces îi conferă o savoare și consistență unică.

Aluat italian original pentru pizza

Aceasta este o rețetă tradițională pentru aluatul italian de pizza, care este frumos și crocant.

Pizza cu ciuperci

O pizza excelentă cu gust de ciuperci.

Cel mai bun aluat pentru pizza

Rețeta pentru aluatul ideal crocant și pufos pentru pizza, care va reuși întotdeauna. Va fi atractiv nu numai prin gustul său excepțional, dar și prin miros. Pregătiți aceste ingrediente și începeți să gătiți!

Pizza casnică fără dospire

O rețetă simplă și rapidă pentru pizza casnică fără nevoie de dospire a aluatului. Această pizza este alegerea perfectă pentru o cină rapidă sau o petrecere cu prietenii.

Aluat subțire pentru pizza

Aceasta este o rețetă pentru aluat subțire și crocant pentru pizza făcută acasă.

Pizzové koláčiky

Pizzové koláčiky sú mini verzia tradičnej pizzy. Sú ideálne na oslavy, párty alebo ako rýchle občerstvenie.

Aluat pentru pizza din drojdie uscată

Acesta este cel mai bun aluat de pizza pe care îl puteți prepara singuri acasă.

Aluatul perfect pentru pizza

Pregătiți aluatul perfect pentru pizza acasă cu această rețetă simplă.

Pizza fără făină

Această alternativă sănătoasă și gustoasă la pizza tradițională include un aluat făcut din conopidă. Este o modalitate grozavă de a include mai multe legume în dieta ta și, în plus, este delicioasă!

Aluat de pizza cu făină integrală de secară

Această rețetă oferă o alternativă sănătoasă şi hrănitoare la aluatul de pizza tradițional. Folosirea făinii integrale de secară nu numai că face pizza mai gustoasă, dar adaugă și multe fibre și nutrienți.

Pizza pe blat subțire

Pizza de casă pe blat subțire, tentantă prin aspectul și gustul său. Ideală pentru prânzul de weekend cu familia.

Pizza cu făină de secară, salam, brânză și ardei

Această rețetă prezintă o pizza sănătoasă și gustoasă făcută cu făină de secară, salam, brânză și ardei. Este o alegere excelentă pentru o cină ușoară sau un weekend relaxant. Este făcută cu făină de secară, care oferă o alternativă mai sănătoasă la gătitul tradițional al pizza.

Triunghiuri de pizza din aluat de foietaj

Rețetă pentru triunghiuri de pizza rapide și gustoase din aluat de foietaj, pe care le puteți pregăti cu orice umplutură preferată.
PUBLICITATE