PUBLICITATE

Cel mai bun aluat pentru pizza

Rețeta pentru aluatul ideal crocant și pufos pentru pizza, care va reuși întotdeauna. Va fi atractiv nu numai prin gustul său excepțional, dar și prin miros. Pregătiți aceste ingrediente și începeți să gătiți!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 500 g făină simplă specială Adăugat la
  • 1 ks Drojdie uscată Adăugat la
  • 1 linguriță zahăr Adăugat la
  • 2 lingurițe Sare Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
  • 325 ml apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

În vas amestecăm toate ingredientele uscate.

2. Pasul

Adăugăm ulei de măsline și apă și pregătim un aluat uniform.

3. Pasul

Adesea lăsăm aluatul să crească într-un loc cald aproximativ 90 de minute, până își dublează volumul.

4. Pasul

După ce aluatul a crescut, îl transferăm pe o suprafață înfăinată și îl modelăm în forma dorită.

5. Pasul

Acum putem acoperi aluatul conform selecției noastre și coacem în cuptorul preîncălzit la 250 de grade.

Reels

Nou