PUBLICITATE

Sursa :: kamranaydinov from Canva

Pizza cu ciuperci

O pizza excelentă cu gust de ciuperci.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Adesea

  • 350 g făină de grâu Adăugat la
  • 1 ks Drojdie uscată Adăugat la
  • Sare Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
  • 230 ml Apă caldă Adăugat la

Umplutura

  • 500 g Ciuperci Adăugat la
  • 2 ks mozzarella Adăugat la
  • 1 ks roșii Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • lămâie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Într-un castron, amestecați făina, drojdia și sarea. Adăugați ulei de măsline și apă caldă. Amestecați până când toate se combină și se formează un aluat neted. Dacă aluatul este prea lipicios, adăugați un pic de făină.

2. Pasul

Adesea lăsăm să fermenteze 1 oră.

3. Pasul

Între timp, curățați și tăiați ciupercile. Încălziți uleiul de măsline în tigaie și adăugați ciupercile. Prăjiți-le până devin aurii. Apoi scoateți-le și adăugați sucul de lămâie, sare și piper.

4. Pasul

Întindem aluatul frecvent, îl ungem cu ulei de măsline și îl garnisim.

5. Pasul

Coacem pizza în cuptorul preîncălzit la 220 °C aproximativ 15-20 de minute.

Reels

Nou