PUBLICITATE

Sursa :: harashchenkoalexandra from Canva

Aluat de cacao cu pișcoturi

Acest aluat de cacao cu pișcoturi este ideal pentru diferite tipuri de torturi și prăjituri.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 6 bucată Ouă mari Adăugat la
  • 180 g Zahăr Adăugat la
  • 150 g făină albă Adăugat la
  • 30 g Cacao în pudră Adăugat la
  • 5 ro Ulei Adăugat la
  • suc de lămâie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Despărțiți ouăle în gălbenuși și albuși. Bateți gălbenușurile cu jumătate din zahăr până se luminează.

2. Pasul

Bateți albușurile cu sucul de lămâie până se înțăresc, adăugați treptat restul de zahăr și bateți până se formează vârfuri dure.

3. Pasul

În amestecul de gălbenușuri, adăugați făina cernută amestecată cu cacao și ulei.

4. Pasul

În cele din urmă, amestecaţi uşor zăpada din albuşuri.

5. Pasul

Îmbrăcați forma de tort cu hârtie de copt, turnați aluatul în ea, care se coace în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 45 de minute.

Reels

Nou