PUBLICITATE

Sursa :: imagedepotpro from Getty Image Signature

Aluat de pandișpan fără cântărire

O rețetă simplă de aluat de pandișpan fără necesitatea de a cântări ingredientele.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 5 ks ou Adăugat la
  • 10 ro apă călduță Adăugat la
  • 10 ro zahăr Adăugat la
  • 10 ro făină semi-groasă Adăugat la
  • 1 ro Praf de copt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Spargem ouăle și separăm albușurile de gălbenușuri.

2. Pasul

Gălbenușurile le-am bătut cu zahăr și apă până la obținerea unei spume.

3. Pasul

Batem albușurile până devin spumă tare.

4. Pasul

Într-un bol, amestecăm făina cu praf de copt și o adăugăm treptat la gălbenușuri.

5. Pasul

La final amestecăm manual zăpada.

6. Pasul

Turnăm adesea compoziția pe o tigaie unsă și coacem la 180 de grade aproximativ 20 de minute.

Reels

Nou