PUBLICITATE

Sursa :: arfo from Getty Images

Ardei murați

Rețetă pentru ardei murați gustoși în ulei, care sunt potriviți ca o garnitură la felul principal.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 10 ks Ardei roșu Adăugat la
  • 6 lžic Oțet Adăugat la
  • 4 lžic Săruri Adăugat la
  • 3 ks Usturoi Adăugat la
  • 300 ml Ape Adăugat la
  • 1 Linguri Zahăr Adăugat la
  • Câteva boabe de piper și de condimente Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Se spală și se usucă bine ardeii și se îndepărtează tulpina. Puneți apoi ardeii într-un recipient de sticlă mai mare, pe care îl veți sigila.

2. Pasul

Într-o cratiță mică, combinați oțetul, sarea, zahărul și apa și aduceți amestecul la fierbere. După ce începe să fiarbă, adăugați în oala cu ardei boabele de condimente și usturoiul întreg.

3. Pasul

Apoi se toarnă amestecul fierbinte peste ardei și se presează astfel încât aceștia să fie scufundați și acoperiți de saramură. Astfel, ardeii vor avea multă savoare după saramură și se vor conserva frumos.

4. Pasul

Închideți borcanul și lăsați-l într-un loc răcoros timp de cel puțin 3 zile pentru a permite ca aromele să se combine și ardeii să se marineze bine. Experiența mea îmi spune că, cu cât îi lași mai mult timp, cu atât mai buni devin.

5. Pasul

Folosiți ardeii murați ca garnitură la mesele principale sau ca parte a unui fel de mâncare rece. Cred că toți cei care îi vor gusta se vor bucura de ei. Aștept cu nerăbdare experiențele și comentariile voastre.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou