PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: ponce_photography

Autentic italian Ricotta Cheesecake Ricotta Cheesecake

Făcută cu brânză ricotta cremoasă și moale în loc de brânza de vaci obișnuită, această prăjitură cu brânză are o notă mai ușoară, distinct italiană în comparație cu omologul său american.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
9
  • 2 căni De brânză ricotta Adăugat la
  • 1 ceașcă de zahăr Adăugat la
  • 6 Ouă mari Adăugat la
  • 1 linguriță De extract de vanilie Adăugat la
  • 1 lingură De coajă de lămâie proaspătă, rasă fin Adăugat la
  • 14 ceașcă De făină integrală Adăugat la
  • 14 linguriță de sare Adăugat la
  • 12 ceașcă de smântână Adăugat la
  • 1 Aluat scurt premergător sau crustă de biscuiți Graham Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 175°C (350°F), un mic sfat este să încălziți întotdeauna cuptorul înainte de a începe să amestecați ingredientele, deoarece astfel aveți suficient timp să ajungeți la temperatura necesară.

2. Pasul

Într-un castron mare, se amestecă brânza ricotta și zahărul până se omogenizează. Treceți la o lingură sau o spatulă de lemn odată ce zahărul este integrat, instrumentele metalice pot uneori să dea brânzei un gust ușor metalic.

3. Pasul

Bateți ouăle unul câte unul și asigurați-vă că amestecul este bine combinat după fiecare ou. Nu le adăugați pe toate deodată, deoarece este mai dificil să obțineți un amestec omogen.

4. Pasul

Apoi, se adaugă extractul de vanilie și coaja de lămâie. Coaja de lămâie este un ingredient cheie aici, dându-i prăjiturii cu brânză acea adevărată savoare italiană și este întotdeauna mai bine să folosiți coajă de lămâie proaspătă decât cea îmbuteliată pentru un gust mai proaspăt.

5. Pasul

Acum, adăugați ușor făina de toate tipurile și sarea. Nu este nevoie să cerneți, asigurați-vă doar că nu sunt cocoloașe.

6. Pasul

Se adaugă smântână, aceasta ajută ca prăjitura cu brânză să devină mai cremoasă, mai bogată și adaugă acea notă de decadență.

7. Pasul

Se toarnă amestecul de brânză în cochilie și se coace timp de aproximativ 1 oră sau până se întărește. Cel mai bun mod de a verifica este să jonglați puțin cu tava, ar trebui să se agite ca un întreg mai degrabă decât să se onduleze.

8. Pasul

Lăsați-o să se răcească complet înainte de a o tăia, prăjiturile cu brânză ricotta pot fi destul de moi când sunt fierbinți și se solidifică pe măsură ce se răcesc.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou