PUBLICITATE

Sursa :: themists from Getty Images

Banane din cuptor

Bananele la cuptor sunt unul dintre dulciurile pe care le pregătesc cu predilecție pentru copiii mei. Aceasta este o rețetă simplă, dar unică, care surprinde prin dulceața și deliciul ei. Foarte recomandată pentru cei care urmează o dietă vegană. Am preparat-o de multe ori și de fiecare dată încântă pe toată lumea, nu doar pe copii.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 buc banane Adăugat la
  • 4 linguri miere Adăugat la
  • 2 lingurițe Scorțișoară Adăugat la
  • suc de lămâie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Mai întâi setați cuptorul la 180 de grade Celsius și așteptați să se încălzească.

2. Pasul

În timp ce cuptorul se încălzește, se decojesc bananele și se taie în două. Eu am tăiat fiecare jumătate pe verticală.

3. Pasul

Așezați bananele pregătite pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.

4. Pasul

După ce cuptorul este preîncălzit, se pun bananele înăuntru și se coc timp de 10 minute.

5. Pasul

Se scot bananele din cuptor, se presară uniform cu scorțișoară, se acoperă cu miere și se stropesc cu suc de lămâie.

6. Pasul

Puneți din nou bananele în cuptor pentru aproximativ 5 minute - până când mierea începe să se caramelizeze ușor.

Rețete similare

Desert cu rubarbă și brânză de vaci

Rețeta pentru un desert delicios și dulce cu rubarbă și brânză de vaci.

Bundt Cake în Pahar

O rețetă simplă pentru un tort Bundt delicios.

Biscuiți Muesli pentru copii de mic dejun

Îmi place această rețetă de biscuiți muesli. Sunt delicioși, sănătoși și atât de ușor de preparat încât chiar și copiilor mei le place să îi facă singuri. Sunt perfecți pentru micul dejun, o gustare între mese sau un răsfăț dulce de după-amiază. De fapt, am făcut această rețetă de mai multe ori și sunt încântată să o pot împărtăși cu voi acum!

Rețeta de glazură pentru turta dulce

Aceasta este o rețetă tradițională de glazură pentru turta dulce, care aduce aspectul final strălucitor turtelor noastre de Crăciun. Este ușor de pregătit și are un gust minunat de dulce, complementând perfect turta dolce condimentată.

Pregătiți aluatul dulce

O pastă de ficăței cu unt constituie baza pentru multe tarte și prăjituri clasice. Am făcut această pastă de sute de ori și este întotdeauna fascinant să vezi cum ingrediente atât de simple pot fi transformate în ceva atât de delicios. Cel mai important lucru este ca untul să fie foarte rece și să fie prelucrat rapid pentru a obține cel mai bun rezultat posibil.

Tort de panettone de ciocolată de Crăciun

Prăjitură tradițională italiană panettone de Crăciun cu ciocolată. Este nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi preparat din cauza creșterii, dar rezultatul merită.

Biscuiți florentini Biscuiți cu migdale

Acest biscuit tradițional italian este unul dintre preferatele familiei și prietenilor mei și pregătesc aceste bunătăți delicioase în fiecare an de Crăciun. Amestecul perfect de migdale crocante, caramel dulce și ciocolată neagră face ca acești biscuiți să fie irezistibili!

Briose cu banane și zmeură

Un sfat despre cum să folosiți bananele mai vechi

Rețete similare

Desert cu rubarbă și brânză de vaci

Rețeta pentru un desert delicios și dulce cu rubarbă și brânză de vaci.

Bundt Cake în Pahar

O rețetă simplă pentru un tort Bundt delicios.

Biscuiți Muesli pentru copii de mic dejun

Îmi place această rețetă de biscuiți muesli. Sunt delicioși, sănătoși și atât de ușor de preparat încât chiar și copiilor mei le place să îi facă singuri. Sunt perfecți pentru micul dejun, o gustare între mese sau un răsfăț dulce de după-amiază. De fapt, am făcut această rețetă de mai multe ori și sunt încântată să o pot împărtăși cu voi acum!

Rețeta de glazură pentru turta dulce

Aceasta este o rețetă tradițională de glazură pentru turta dulce, care aduce aspectul final strălucitor turtelor noastre de Crăciun. Este ușor de pregătit și are un gust minunat de dulce, complementând perfect turta dolce condimentată.

Pregătiți aluatul dulce

O pastă de ficăței cu unt constituie baza pentru multe tarte și prăjituri clasice. Am făcut această pastă de sute de ori și este întotdeauna fascinant să vezi cum ingrediente atât de simple pot fi transformate în ceva atât de delicios. Cel mai important lucru este ca untul să fie foarte rece și să fie prelucrat rapid pentru a obține cel mai bun rezultat posibil.

Tort de panettone de ciocolată de Crăciun

Prăjitură tradițională italiană panettone de Crăciun cu ciocolată. Este nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi preparat din cauza creșterii, dar rezultatul merită.

Biscuiți florentini Biscuiți cu migdale

Acest biscuit tradițional italian este unul dintre preferatele familiei și prietenilor mei și pregătesc aceste bunătăți delicioase în fiecare an de Crăciun. Amestecul perfect de migdale crocante, caramel dulce și ciocolată neagră face ca acești biscuiți să fie irezistibili!

Briose cu banane și zmeură

Un sfat despre cum să folosiți bananele mai vechi

Reels

Nou