PUBLICITATE

Sursa :: tyasindayanti from Canva

Banane în aluat

Bananele dulci, crocante și gustoase în aluat sunt propunerea ideală pentru desert. Bananele sunt învelite într-un aluat puțin dulce, apoi prăjite până la culoarea aurie. Acest desert nu este doar gustos, ci și simplu și rapid de pregătit. Încearcă!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Banane

  • 4 Bucată banane Adăugat la

Tort

  • 1 sticlă făină Adăugat la
  • 1 sticlă apă Adăugat la
  • 2 linguri zahăr Adăugat la
  • sare Adăugat la

Unelte

  • glazură de ciocolată Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pregătește bananele. Cojiți-le și tăiați-le pe jumătate în lungime.

2. Pasul

Pregătește aluatul. Într-un bol, amestecați făina, apa, zahărul și sarea până obțineți un aluat neted.

3. Pasul

Învelește jumătatea de banană în aluat, apoi prăjește la foc mediu până devine auriu pe fiecare parte.

4. Pasul

Scurgeți bananele de excesul de grăsime pe un prosop de bucătărie.

5. Pasul

Înainte de a servi, stropiți bananele cu glazură de ciocolată.

Rețete similare

Turtă de ovăz cu mere coaptă

Amestecăm totul împreună, cu excepția pudrei, turnăm trei sferturi din aluat într-o formă mică de copt, în centru adăugăm 2 linguri de pudră și acoperim cu restul aluatului. Coacem la 180 grade pentru aproximativ 20 de minute 🤤

Pere la cuptor

Am preparat o peră la cuptor, dar este la fel de bine și un măr. Adaug și o rețetă rapidă, dar ingredientele le puteți ajusta după ochi sau în funcție de dimensiunea fructului 🥰

Desert cu gem de mango

Acestea sunt tăieturi de nucă fără gluten, cu o cremă de budincă și brânză și un jeleu minunat de măr și mango. Sănătos, gustos și arată bine.

Crumble cu pere și prune

Ai multe fructe? Pregătește-ți un crumble pentru micul dejun. Delicios și sănătos. Ai nevoie doar de câteva ingrediente și gata într-o clipă.

Terci de ovăz copt cu banane și ciocolată

Mic dejun sănătos care să vă satisfacă

Tort fără coacere cu caramel și ciocolată

Deserturile fără coacere sunt foarte simple și, de asemenea, vă vor satisface papilele gustative. Trebuie să încercați această combinație de caramel și biscuiți înmuiați și două arome de budincă, completat cu banane.

Plăcintă cu piersici, ciocolată și pesmet

O plăcintă simplă pentru weekend. Fructe, ciocolată și pesmet.

Tort cu brânză de vaci și gem

O propunere pentru copt în weekend sau un tort pentru drum - un tort simplu pe tavă cu grămăjoare de brânză de vaci și gem.

Rețete similare

Turtă de ovăz cu mere coaptă

Amestecăm totul împreună, cu excepția pudrei, turnăm trei sferturi din aluat într-o formă mică de copt, în centru adăugăm 2 linguri de pudră și acoperim cu restul aluatului. Coacem la 180 grade pentru aproximativ 20 de minute 🤤

Pere la cuptor

Am preparat o peră la cuptor, dar este la fel de bine și un măr. Adaug și o rețetă rapidă, dar ingredientele le puteți ajusta după ochi sau în funcție de dimensiunea fructului 🥰

Desert cu gem de mango

Acestea sunt tăieturi de nucă fără gluten, cu o cremă de budincă și brânză și un jeleu minunat de măr și mango. Sănătos, gustos și arată bine.

Crumble cu pere și prune

Ai multe fructe? Pregătește-ți un crumble pentru micul dejun. Delicios și sănătos. Ai nevoie doar de câteva ingrediente și gata într-o clipă.

Terci de ovăz copt cu banane și ciocolată

Mic dejun sănătos care să vă satisfacă

Tort fără coacere cu caramel și ciocolată

Deserturile fără coacere sunt foarte simple și, de asemenea, vă vor satisface papilele gustative. Trebuie să încercați această combinație de caramel și biscuiți înmuiați și două arome de budincă, completat cu banane.

Plăcintă cu piersici, ciocolată și pesmet

O plăcintă simplă pentru weekend. Fructe, ciocolată și pesmet.

Tort cu brânză de vaci și gem

O propunere pentru copt în weekend sau un tort pentru drum - un tort simplu pe tavă cu grămăjoare de brânză de vaci și gem.

Reels

Nou