:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/s29sMejM1rLJWnuIMLcq/d59f3ff01c9b6881a7a88a9154224c.jpeg)
Bezele simple din zahăr, delicate și delicioase
Bezelele sunt o prăjitură ușoară și crocantă, cu un gust dulce și delicat, realizată din albușuri de ou și zahăr. Sunt un desert popular, adesea servite alături de ceai sau cafea.
Ingrediente
- 4 albușuri de ou
- 200 g zahăr
- 1⁄2 linguriță esență de vanilie
- 1 praf de sare
Ultimele broșuri
Procedura
Încălziți cuptorul la 120°C și pregătiți o tăviță de copt cu hârtie de copt.
Într-un bol curat și uscat, bateți albușurile de ou cu un mixer electric până când formează vârfuri tari.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/s29sMejM1rLJWnuIMLcq/e726fa2599dc3d5583d0e84ffef59f.png)
Sursa :: Youtube
Adăugați zahărul treptat, continuând să bateți cu mixerul până când amestecul devine strălucitor și formează vârfuri fermi.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/s29sMejM1rLJWnuIMLcq/ef75ab0102eaf1988c776fbc9a76c1.png)
Sursa :: Youtube
Adăugați esența de vanilie și sarea, amestecând ușor cu o spatulă.
Transferați amestecul într-un pos cu vârful neted și formați bezele de dimensiunea dorită, așezându-le pe tăvița de copt pregătită.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/s29sMejM1rLJWnuIMLcq/9f7d7e230ead9075e0cc07798150a0.png)
Sursa :: Youtube
Coaceți bezelele în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 1-2 ore, sau până când sunt uscate și crocante la suprafață.
Lăsați bezelele să se răcească complet în cuptor înainte de a le scoate.