PUBLICITATE

Sursa :: bdspnimage from Getty Images

Bile de Crăciun cu nuci

Gustos fără coacere și, de asemenea, bile de nuci sănătoase.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
30
  • 200 g Nuci măcinate Adăugat la
  • 180 g zahăr pudră Adăugat la
  • Suc și coajă de lămâie Adăugat la
  • Rom după gust Adăugat la
  • Fulgi de ovăz pentru a acoperi bilele Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Se amestecă nucile măcinate cu zahărul pudră.

2. Pasul

Se adaugă coaja rasă de lămâie și se toarnă sucul de lămâie. Pentru a obține efectul potrivit de Crăciun, eu personal adaug puțin rom în amestec. Amestecați totul bine și lăsați să stea un timp.

3. Pasul

Formați bile mici (eu pregătesc întotdeauna un bol cu apă în care îmi pot înmuia mâinile - acest lucru mă ajută la formarea bilelor, deoarece amestecul nu se lipește de mâini).

4. Pasul

Apoi se tăvălesc bilele în fulgi de ovăz.

Rețete similare

Patiserie de Crăciun cu nuci fără zahăr

Rețetă pentru fursecurile mele preferate de Crăciun fără zahăr și făină - fursecuri cu nucă și fulgi de ovăz.

Biscuiți crocanți cu nuci crocante pentru Crăciun

Îmi place să fac acești biscuiți cu nuci în perioada Crăciunului. Îmi amintesc de copilăria mea și de orele confortabile petrecute în bucătăria bunicii mele. Condimentele din nuci, aluatul fraged și onctuos al biscuiților și atingerea ușoară a zahărului vanilat îi fac irezistibili. Întotdeauna aștept cu nerăbdare să le gătesc și aștept cu și mai multă nerăbdare să le ofer cadou și să mă bucur de ele.

Inimioarele Žerbo

Un desert rapid, care nu necesită coacere, realizat din câteva ingrediente. Nu am folosit deloc îndulcitori, dar dacă vi se pare prea puțin dulce, puteți să reduceți din cantitatea de gem și să adăugați puțină miere de calitate.

Tort de panettone de ciocolată de Crăciun

Prăjitură tradițională italiană panettone de Crăciun cu ciocolată. Este nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi preparat din cauza creșterii, dar rezultatul merită.

Rețetă simplă de biscuiți de Crăciun

Această rețetă simplă de biscuiți de Crăciun este recomandarea mea personală pentru dulcele sezon festiv. De-a lungul anilor, am făcut-o de mai multe ori în bucătăria mea și s-a dovedit a fi o preferată absolută - pentru mine și pentru oricine a avut plăcerea de a o încerca. Ingredientele sunt ușor de găsit, iar manipularea este ușor de stăpânit chiar și pentru începătorii în ale coacerii.

Tort de Crăciun speculoos

Fiind o pasionată de cofetărie și iubitoare de arome de Crăciun, încerc mereu rețete noi. Această prăjitură cu speculoos este un punct culminant absolut. Acesta combină aroma clasică a biscuiților speculoos cu o umplutură cremoasă - o combinație perfectă pentru sezonul de iarnă. Nu este doar un favorit al familiei mele, ci și un cadou binevenit pentru evenimentele de Crăciun.

Patiserie de Crăciun cu migdale

Rețetă pentru prăjituri de Crăciun cu migdale și scorțișoară, coapte în mod tradițional de Crăciun.

Rețetă de brânză de mere

Întotdeauna am fost o mare iubitoare de cheesecake și plăcintă cu mere. Când am combinat aceste două rețete într-un cheesecake cu mere, m-am îndrăgostit imediat de rezultat. Această prăjitură este un succes la petreceri și la întâlnirile de familie. Umplutura dulce și cremoasă se armonizează perfect cu prospețimea acrișoară a merelor și cu baza crocantă de biscuiți.

Rețete similare

Patiserie de Crăciun cu nuci fără zahăr

Rețetă pentru fursecurile mele preferate de Crăciun fără zahăr și făină - fursecuri cu nucă și fulgi de ovăz.

Biscuiți crocanți cu nuci crocante pentru Crăciun

Îmi place să fac acești biscuiți cu nuci în perioada Crăciunului. Îmi amintesc de copilăria mea și de orele confortabile petrecute în bucătăria bunicii mele. Condimentele din nuci, aluatul fraged și onctuos al biscuiților și atingerea ușoară a zahărului vanilat îi fac irezistibili. Întotdeauna aștept cu nerăbdare să le gătesc și aștept cu și mai multă nerăbdare să le ofer cadou și să mă bucur de ele.

Inimioarele Žerbo

Un desert rapid, care nu necesită coacere, realizat din câteva ingrediente. Nu am folosit deloc îndulcitori, dar dacă vi se pare prea puțin dulce, puteți să reduceți din cantitatea de gem și să adăugați puțină miere de calitate.

Tort de panettone de ciocolată de Crăciun

Prăjitură tradițională italiană panettone de Crăciun cu ciocolată. Este nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi preparat din cauza creșterii, dar rezultatul merită.

Rețetă simplă de biscuiți de Crăciun

Această rețetă simplă de biscuiți de Crăciun este recomandarea mea personală pentru dulcele sezon festiv. De-a lungul anilor, am făcut-o de mai multe ori în bucătăria mea și s-a dovedit a fi o preferată absolută - pentru mine și pentru oricine a avut plăcerea de a o încerca. Ingredientele sunt ușor de găsit, iar manipularea este ușor de stăpânit chiar și pentru începătorii în ale coacerii.

Tort de Crăciun speculoos

Fiind o pasionată de cofetărie și iubitoare de arome de Crăciun, încerc mereu rețete noi. Această prăjitură cu speculoos este un punct culminant absolut. Acesta combină aroma clasică a biscuiților speculoos cu o umplutură cremoasă - o combinație perfectă pentru sezonul de iarnă. Nu este doar un favorit al familiei mele, ci și un cadou binevenit pentru evenimentele de Crăciun.

Patiserie de Crăciun cu migdale

Rețetă pentru prăjituri de Crăciun cu migdale și scorțișoară, coapte în mod tradițional de Crăciun.

Rețetă de brânză de mere

Întotdeauna am fost o mare iubitoare de cheesecake și plăcintă cu mere. Când am combinat aceste două rețete într-un cheesecake cu mere, m-am îndrăgostit imediat de rezultat. Această prăjitură este un succes la petreceri și la întâlnirile de familie. Umplutura dulce și cremoasă se armonizează perfect cu prospețimea acrișoară a merelor și cu baza crocantă de biscuiți.

Reels

Nou