PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/4_amQm_W20fWdtLIa9QE/2482493b8661d5c6e1e4f82994aa9f.jpeg)
Biscuiți Crincles
Din căpșuni liofilizate🍓
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
3
- 25 g De căpșuni liofilizate
- 130 g Faina de spelta neteda
- 1 ou
- 30 g Zahăr pudră pentru îmbrăcare
- 25 g unt la temperatura camerei
- 1 linguriță praf de copt
- Pinch vanilie adevărată
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
150 min.
1. Pasul
Amestecăm căpșunile uscate, adăugăm făină, praf de copt și vanilie
2. Pasul
Amestecăm oul cu zahărul până se face spumă, adăugăm untul și la final ingredientele uscate
3. Pasul
Aluatul finisat îl învelim în folie alimentară și îl punem 2 ore în frigider
4. Pasul
Formăm bile din cale pe care le învăluim în zahăr pudră
5. Pasul
Coacem în cuptorul preîncălzit la 180°C aproximativ 12 minute