PUBLICITATE

Sursa :: Jennifer for Adobe Stock

Biscuiți orientali aromatici cu anason pentru Crăciun

Întotdeauna asociez această minunată rețetă de biscuiți cu anason cu Crăciunul și cu mirosurile dulci din bucătăria bunicii mele. În fiecare an facem acești biscuiți delicioși și păstrăm vie tradiția de Crăciun a familiei. Bineînțeles că și cântarul de farmacie al bunicii mele este folosit pentru a determina amestecul perfect de anason și zahăr.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
35
  • 3 ouă Adăugat la
  • 250 g zahăr Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai Semințe de anason, măcinate Adăugat la
  • 375 g făină Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai praf de copt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Pentru a face biscuiții cu anason, mai întâi se bat ouăle într-un castron până când devin spumoase. Asigurați-vă că ouăle sunt foarte bine bătute, deoarece acest lucru va contribui la asigurarea faptului că biscuiții vor fi frumos și pufoși mai târziu.

2. Pasul

Acum se adaugă încet zahărul și anasonul măcinat și se amestecă totul bine. Un amestec bun este crucial pentru gustul și succesul biscuiților, așa că luați ceva timp pentru asta.

3. Pasul

Într-un castron separat, se amestecă făina cu praful de copt. Apoi adăugați acest amestec la amestecul de ouă și frământați aluatul până când acesta devine omogen și nu se mai lipește de castron.

4. Pasul

Acum vine partea cea mai importantă: lăsați aluatul să se odihnească timp de cel puțin 24 de ore, de preferat chiar 48 de ore. Acest timp de repaus este important pentru ca aroma anasonului să se dezvolte corespunzător, iar biscuiții să capete ulterior gustul lor unic.

5. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și întindeți aluatul pe o suprafață presărată cu făină. Se taie biscuiții și se așază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

6. Pasul

Coaceți biscuiții cu anason timp de aproximativ 10-12 minute sau până când devin aurii. Fiecare cuptor este ușor diferit, așa că supravegheați biscuiții pentru a vă asigura că nu se ard. Decorați biscuiții cu anason după cum doriți și savurați.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou