PUBLICITATE
Buchty coapte în cuptor

Buchty coapte în cuptor

Buchty umplute cu gem și presărate cu zahăr la suprafață.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Ingrediente

  • 20 g Drojdie proaspătă Adăugat la
  • 250 ml Lapte cald Adăugat la
  • 2 ouă Adăugat la
  • 500 g făină albă Adăugat la
  • 50 g Unt topit Adăugat la
  • 50 g Zahăr Adăugat la
  • Pinch Pământ Adăugat la

Glazură

  • 20 Unelte Adăugat la
  • 30 g făină albă Adăugat la
  • 15 g zahăr pudră Adăugat la
  • Gem de umplutură Adăugat la
  • brânză de vaci Adăugat la
  • Gem Adăugat la
  • CREAM De nucă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

1. În recipient, punem lapte cald, adăugăm drojdie și amestecăm.

2. Pasul

2. Luăm 2 linguri de făină și le adăugăm la maia, amestecăm.

3. Pasul

3. Luăm o linguriță de zahăr rafinat și o adăugăm la maia. Lăsăm să se umfle.

4. Pasul

4. Într-un castron punem făină, sare, zahăr, ouă, unt topit și drojdie.

5. Pasul

5. Amestecăm aluatul și îl lăsăm să crească timp de 1 oră.

6. Pasul

6. Adesea ne chinuim și împărțim în 10 părți.

7. Pasul

7. Fiecare parte o modelăm în formă de plăcintă și în centru adăugăm umplutura.

8. Pasul

8. Vom forma o bilă și punem gogoșile într-o formă tapetată cu hârtie de copt.

9. Pasul

Ungem cu unt topit și presăram cu glazură (amestecăm toate ingredientele)

10. Pasul

10. Introducem în cuptorul încălzit și coacem la 180/25-30 de minute după nevoie, până la auriu.

11. Pasul

Poftă bună!😉

Rețete similare

Galetă cu piersici

O rețetă excelentă pentru o galetă proaspătă cu piersici, completată cu gem și brânză dulce.

Biscuiți de casă

Nimic nu se compară cu ce e făcut în casă :)

Ensaimada de Mallorca

Ensaimada de Mallorca este un desert clasic din Mallorca, de care m-am atașat în mod deosebit în timpul unei vacanțe pe insulă. Pâinea plată făcută din aluat de drojdie este remarcabil de ușoară, are o dulceață perfectă și este de-a dreptul divină atunci când este servită proaspăt scoasă din cuptor. Exact ceea ce trebuie pentru a aduce acasă o bucățică de senzație de vară în diminețile înzăpezite de iarnă.

Chifle suedeze cu scorțișoară făcute în casă cu aluat de drojdie

Aceasta este o adevărată rețetă de familie din Suedia și o preferată în casă, mai ales în zilele reci. Pregătirea aluatului de drojdie necesită puțină răbdare, dar plăcerea rulourilor suedeze cu scorțișoară proaspete și parfumate compensează efortul.

Tort de biscuiti cu budinca

Un tort simplu pe tava, cu un strat de budinca si glazura de ciocolata

Rulouri de scorțișoară de casă aluat de drojdie

Am făcut această rețetă de mai multe ori și este un succes de fiecare dată. Rulourile cu scorțișoară sunt ușor crocante la exterior, minunat de moi în interior, iar stratul luxuriant de glazură dulce rotunjește totul perfect. Sunt un acompaniament perfect pentru o ceașcă de cafea fierbinte dimineața sau o surpriză dulce pentru ceaiul de după-amiază.

Plăcintă de mere cu aluat de drojdie

Această plăcintă de mere cu aluat de drojdie este una dintre preferatele mele și a fost evocată de mai multe ori în bucătăria mea. Fructat, cu o ușoară dulceață și căldura parfumată a drojdiei proaspete, acest desert este un succes la orice ocazie.

Coaceți un Stutenkerl sau Weckmann

Stutenkerl, cunoscut și sub numele de Weckmann, este o specialitate de panificație tradițională care se savurează în Germania în perioada Crăciunului. În familia mea, în special, această delicioasă specialitate de patiserie cu drojdie este o necesitate absolută în perioada Crăciunului. Cu o față sculptată cu dragoste și cu pipa sa ca accesoriu, Stutenkerl nu este doar un biscuit indulgent, ci și un adevărat punct de atracție.

Rețete similare

Galetă cu piersici

O rețetă excelentă pentru o galetă proaspătă cu piersici, completată cu gem și brânză dulce.

Biscuiți de casă

Nimic nu se compară cu ce e făcut în casă :)

Ensaimada de Mallorca

Ensaimada de Mallorca este un desert clasic din Mallorca, de care m-am atașat în mod deosebit în timpul unei vacanțe pe insulă. Pâinea plată făcută din aluat de drojdie este remarcabil de ușoară, are o dulceață perfectă și este de-a dreptul divină atunci când este servită proaspăt scoasă din cuptor. Exact ceea ce trebuie pentru a aduce acasă o bucățică de senzație de vară în diminețile înzăpezite de iarnă.

Chifle suedeze cu scorțișoară făcute în casă cu aluat de drojdie

Aceasta este o adevărată rețetă de familie din Suedia și o preferată în casă, mai ales în zilele reci. Pregătirea aluatului de drojdie necesită puțină răbdare, dar plăcerea rulourilor suedeze cu scorțișoară proaspete și parfumate compensează efortul.

Tort de biscuiti cu budinca

Un tort simplu pe tava, cu un strat de budinca si glazura de ciocolata

Rulouri de scorțișoară de casă aluat de drojdie

Am făcut această rețetă de mai multe ori și este un succes de fiecare dată. Rulourile cu scorțișoară sunt ușor crocante la exterior, minunat de moi în interior, iar stratul luxuriant de glazură dulce rotunjește totul perfect. Sunt un acompaniament perfect pentru o ceașcă de cafea fierbinte dimineața sau o surpriză dulce pentru ceaiul de după-amiază.

Plăcintă de mere cu aluat de drojdie

Această plăcintă de mere cu aluat de drojdie este una dintre preferatele mele și a fost evocată de mai multe ori în bucătăria mea. Fructat, cu o ușoară dulceață și căldura parfumată a drojdiei proaspete, acest desert este un succes la orice ocazie.

Coaceți un Stutenkerl sau Weckmann

Stutenkerl, cunoscut și sub numele de Weckmann, este o specialitate de panificație tradițională care se savurează în Germania în perioada Crăciunului. În familia mea, în special, această delicioasă specialitate de patiserie cu drojdie este o necesitate absolută în perioada Crăciunului. Cu o față sculptată cu dragoste și cu pipa sa ca accesoriu, Stutenkerl nu este doar un biscuit indulgent, ci și un adevărat punct de atracție.

Reels

Nou