PUBLICITATE

Sursa :: Nevena1987 from Canva

Budincă de pere

Este o delicatesă tradițională cehă făcută din pere. Povidla este un adaos grozav la copt sau pur și simplu pe pâine.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 2 kg Pară Adăugat la
  • 1 kg Zahăr Adăugat la
  • 1 ks Lămâie Adăugat la
  • Un vârf de cuțit de scorțișoară Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Se spală perele, se curăță de coajă, se curăță de miez și se taie în bucăți mai mici.

2. Pasul

Se pun perele într-o cratiță mare, se adaugă zahărul și sucul de la o lămâie.

3. Pasul

Se aduce la fierbere și se fierbe la foc mic până când perele sunt complet fierte. Se amestecă continuu.

4. Pasul

Când perele sunt fierte, se adaugă un vârf de cuțit de scorțișoară și se amestecă.

5. Pasul

Fierbeți perele timp de aproximativ o oră, până se îngroașă.

6. Pasul

Umpleți budinca finită în borcane sterilizate și închideți bine.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou