PUBLICITATE

Sursa :: arfo from Getty Images

Carne de porc pe ciuperci

Rețetă pentru o carne de porc perfectă pe ciuperci și sos.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g De carne de porc Adăugat la
  • 250 g Ciuperci Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 ro făină Adăugat la
  • 500 ml Bulion de vită Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • chimen Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
  • 1 ro Ulei vegetal Adăugat la
  • zahăr Adăugat la
  • oțet Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

75 min.
1. Pasul

Se taie carnea în cuburi și se condimentează cu sare. Se curăță și se taie ciupercile.

2. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă ceapa și usturoiul tocate mărunt.

3. Pasul

Când ceapa devine aurie, se adaugă carnea și se prăjește până se rumenește.

4. Pasul

Apoi se adaugă ciupercile feliate, chimenul, puțin piper și se toarnă bulionul peste tot.

5. Pasul

Lăsați carnea să fiarbă la foc mic timp de aproximativ o oră. Apoi se adaugă făina dizolvată în apă, se amestecă și se mai lasă să fiarbă puțin.

6. Pasul

La final, se asezonează cu sare, zahăr și oțet după gust.

Reels

Nou