Sursa :: zia_shusha from Getty Images
Carne tocată coaptă cu piure de cartofi
Carne tocată coaptă cu piure de cartofi este o deliciozitate suculentă de care te vei îndrăgosti. Este perfectă pentru cina pentru întreaga familie.
Ingrediente
Carne tocată
- 500 g carne tocată
- 1 bucată ou mare
- 1 bucată The Onion
- 2 cuișoare usturoi
- 1 Articolul sare
- 1⁄2 Articolul piper negru măcinat
Piure de cartofi
- 1 kg Cartofi
- 1⁄2 bucată The Onion
- 1⁄2 Articolul sare
- 50 g unt
- 100 ml Supă de carne
Ultimele broșuri
Procedura
Încălziți cuptorul la 180°C.
Într-un castron, amestecați carnea tocată, ouăle bătute, ceapa rasă, usturoiul pisat, sarea și piperul împreună până când se formează un amestec uniform.
Răspândiți amestecul într-o tava pătrată și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Curățăm cartofii și îi fierbem în apă sărată. Apoi zdrobim cartofii în piure, adăugăm unt și ceapă tăiată mărunt.
Ungiți piureul de cartofi pe carnea coaptă din tava de copt și coaceți totul împreună timp de 20 de minute suplimentare. În timpul coacerii, putem adăuga puțin supă de carne pe partea de sus pentru un rezultat mai bun.
Lăsăm mâncarea gătită să se răcească puțin înainte de servire.