PUBLICITATE

Sursa :: zia_shusha from Getty Images

Carne tocată coaptă cu piure de cartofi

Carne tocată coaptă cu piure de cartofi este o deliciozitate suculentă de care te vei îndrăgosti. Este perfectă pentru cina pentru întreaga familie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Carne tocată

  • 500 g carne tocată Adăugat la
  • 1 bucată ou mare Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 1 Articolul sare Adăugat la
  • 12 Articolul piper negru măcinat Adăugat la

Piure de cartofi

  • 1 kg Cartofi Adăugat la
  • 12 bucată The Onion Adăugat la
  • 12 Articolul sare Adăugat la
  • 50 g unt Adăugat la
  • 100 ml Supă de carne Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 180°C.

2. Pasul

Într-un castron, amestecați carnea tocată, ouăle bătute, ceapa rasă, usturoiul pisat, sarea și piperul împreună până când se formează un amestec uniform.

3. Pasul

Răspândiți amestecul într-o tava pătrată și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.

4. Pasul

Curățăm cartofii și îi fierbem în apă sărată. Apoi zdrobim cartofii în piure, adăugăm unt și ceapă tăiată mărunt.

5. Pasul

Ungiți piureul de cartofi pe carnea coaptă din tava de copt și coaceți totul împreună timp de 20 de minute suplimentare. În timpul coacerii, putem adăuga puțin supă de carne pe partea de sus pentru un rezultat mai bun.

6. Pasul

Lăsăm mâncarea gătită să se răcească puțin înainte de servire.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou