PUBLICITATE

Sursa :: RitaE from Pixabay

Cea mai bună sare de varză din lume preparată rapid

În ultimii ani am tot încercat diferite rețete de salată de varză. Această rețetă, pe care v-o prezint aici, s-a dovedit a fi universal îndrăgită și gustoasă. Această salată de varză se prepară pur și simplu din varză albă mărunțită, morcovi și un dressing ușor din oțet și ulei și constituie o garnitură excelentă pentru grătare sau alte mese principale. Se prepară rapid și ușor de preparat !

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 1 mare Varză albă Adăugat la
  • 2 dimensiune medie scavenger Adăugat la
  • 1 ceapă Adăugat la
  • 125 ml Oțet de vin alb Adăugat la
  • 125 ml Ulei de floarea-soarelui sau de rapiță Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Se taie varza în două pentru rețeta de salată de varză și se îndepărtează tulpina. Apoi radeți fin sau dați pe răzătoare varza și morcovii. Eu prefer rasul, deoarece păstrează varza crocantă și dă salatei o textură plăcută.

2. Pasul

Se curăță și se toacă mărunt ceapa. Ceapa tocată mărunt conferă salatei un plus de crocant și efectul de ceapă de care are nevoie.

3. Pasul

Într-un castron mare, se amestecă bine oțetul de vin, uleiul și zahărul. Aici este important să bateți foarte bine ingredientele până când zahărul s-a dizolvat complet pentru a obține dulceața potrivită pentru salată.

4. Pasul

Adăugați legumele tocate în castron, asezonați cu sare și piper și amestecați bine. Deoarece varza conține multă apă, adăugați un pic mai multă sare decât de obicei. Salata trebuie să stea acum timp de o oră, până când varza se așează puțin.

5. Pasul

După o oră, se amestecă bine cea mai bună salată de varză din lume și se asezonează din nou cu sare, piper și zahăr, dacă este necesar. Lăsați salata de varză să mai stea încă o oră și apoi serviți.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou