Sursa :: RitaE from Pixabay
Cea mai bună sare de varză din lume preparată rapid
În ultimii ani am tot încercat diferite rețete de salată de varză. Această rețetă, pe care v-o prezint aici, s-a dovedit a fi universal îndrăgită și gustoasă. Această salată de varză se prepară pur și simplu din varză albă mărunțită, morcovi și un dressing ușor din oțet și ulei și constituie o garnitură excelentă pentru grătare sau alte mese principale. Se prepară rapid și ușor de preparat !
Ingrediente
- 1 mare Varză albă
- 2 dimensiune medie scavenger
- 1 ceapă
- 125 ml Oțet de vin alb
- 125 ml Ulei de floarea-soarelui sau de rapiță
- 100 g zahăr
- sare și piper după gust
Ultimele broșuri
Procedura
Se taie varza în două pentru rețeta de salată de varză și se îndepărtează tulpina. Apoi radeți fin sau dați pe răzătoare varza și morcovii. Eu prefer rasul, deoarece păstrează varza crocantă și dă salatei o textură plăcută.
Se curăță și se toacă mărunt ceapa. Ceapa tocată mărunt conferă salatei un plus de crocant și efectul de ceapă de care are nevoie.
Într-un castron mare, se amestecă bine oțetul de vin, uleiul și zahărul. Aici este important să bateți foarte bine ingredientele până când zahărul s-a dizolvat complet pentru a obține dulceața potrivită pentru salată.
Adăugați legumele tocate în castron, asezonați cu sare și piper și amestecați bine. Deoarece varza conține multă apă, adăugați un pic mai multă sare decât de obicei. Salata trebuie să stea acum timp de o oră, până când varza se așează puțin.
După o oră, se amestecă bine cea mai bună salată de varză din lume și se asezonează din nou cu sare, piper și zahăr, dacă este necesar. Lăsați salata de varză să mai stea încă o oră și apoi serviți.