PUBLICITATE

Sursa :: 8vFanl from Getty Images

Ceapă prăjită

Ceapa aurie, dulce, prăjită, este un adaos excelent pentru multe feluri de mâncare. Adăugați-o la sandvișuri, salate, paste sau tocănițe și probabil că nu veți putea rezista!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 buc ceapă Adăugat la
  • 2 linguri Ulei de floarea-soarelui Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • Un vârf de cuțit de piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Se curăță ceapa și se taie în felii subțiri. Se încinge uleiul într-o tigaie.

2. Pasul

Când uleiul este bine încins, aruncați ceapa. Se prăjește la foc mediu, amestecând din când în când.

3. Pasul

Când ceapa este aurie și moale, se adaugă sarea și piperul. Mai amestecați încă un minut pentru a vă asigura că mirodeniile sunt bine combinate.

4. Pasul

După ce s-a prăjit, se scoate ceapa din tigaie și se scurge pe un prosop de hârtie.

5. Pasul

Ceapa prăjită este gata de servit!

Reels

Nou