PUBLICITATE

Sursa :: repinanatoly from Getty Images Pro

Cel mai bun tort de ciocolată

Acest tort de ciocolată este cel mai bun! Combinat cu glazura de ciocolată este de neegalat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Pentru Corp:

  • 200 g Făină simplă Adăugat la
  • 200 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 100 g Cacao Adăugat la
  • 1 ambalare Praf de copt Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • 200 ml Lapte Adăugat la
  • 200 ml Uleiuri Adăugat la
  • 4 ks ouă Adăugat la

Pentru topping:

  • 200 g ciocolată neagră Adăugat la
  • 100 g Unt Adăugat la
  • 2 ro Lapte Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Într-un castron, amestecați ingredientele uscate: făină, zahăr, cacao, praf de copt și sare. Acest pas este important pentru a vă asigura că toate ingredientele sunt amestecate uniform și că prăjitura este perfect gustoasă și moale.

2. Pasul

Adăugați laptele și uleiul la ingredientele uscate, adăugați ouăle. Se amestecă totul bine.

3. Pasul

Se toarnă aluatul într-o formă de copt unsă și tapetată cu făină. Se coace la 180 de grade timp de aproximativ 45-50 de minute.

4. Pasul

În timp ce se coace crusta, pregătiți toppingul. Se topesc ciocolata și untul împreună pe aburi, se adaugă laptele și se amestecă totul bine. Glazura este ușor de aplicat și are o strălucire frumoasă.

5. Pasul

Se toarnă sau doar se picură glazura caldă peste prăjitura coaptă și răcită.

Reels

Nou