PUBLICITATE

Sursa :: zefirchik06 from Getty Images

Cheesecake de ciocolată cu mascarpone fără coacere

Acest cheesecake de ciocolată fără coacere cu mascarpone este irezistibil de gustos, sățios și surprinzător de ușor de preparat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 200 g Biscuiți cu unt Adăugat la
  • 120 g Unt Adăugat la
  • 250 g mascarpone Adăugat la
  • 400 g iaurt alb Adăugat la
  • 300 g ciocolată neagră Adăugat la
  • 1 bal Gelatină Adăugat la
  • 4 ro Ape Adăugat la
  • 70 g zahăr de cofetărie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Se zdrobesc biscuiții în bucăți mici. Cel mai bine într-un robot de bucătărie, dar dacă nu aveți unul la îndemână, merge și un sucitor și o pungă.

2. Pasul

Se topește untul și se amestecă cu biscuiții. Presărați amestecul pe fundul unei forme de tort (un fund detașabil este ideal) și puneți-l în frigider pentru a se întări.

3. Pasul

Se topește ciocolata într-o baie de apă. Se amestecă mascarpone cu iaurtul și zahărul și se adaugă la ciocolata topită.

4. Pasul

Pregătiți gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj și adăugați-o în amestec. După ce se amestecă bine, se toarnă umplutura peste baza din forma de tort.

5. Pasul

Lăsați cheesecake-ul la frigider pentru cel puțin 4 ore, dar ideal ar fi peste noapte. În acest fel veți obține consistența perfectă și o aromă deplină.

6. Pasul

Prăjitura noastră cu brânză și ciocolată fără coacere poate fi decorată cu fulgi de ciocolată și bucăți de ciocolată.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou