PUBLICITATE

Sursa :: Timolina from Canva

Coapse de pui prăjite pe legume

Coapse de pui simplu și gustos prăjite la cuptor pe legume, pe care le ai pe masă într-o oră.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 bucată Coapse de pui Adăugat la
  • 1 bucată dovlecei Adăugat la
  • 2 bucată Morcovi Adăugat la
  • 1 bucată Ardei Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 4 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • sare și piper negru Adăugat la
  • ulei Adăugat la
  • Ierburi aromatice după gust (busuioc, oregano) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

55 min.
1. Pasul

Se condimentează coapsele de pui cu sare și piper și se ung cu ulei. Prăjiți-le într-o tigaie, astfel încât suprafața să se rumenească ușor. Astfel, carnea va căpăta o culoare aurie și o crocantă frumoasă.

2. Pasul

Apoi transferați coapsele de pui într-o tavă de copt. Curățați legumele, tăiați-le în bucăți mai mici și adăugați-le la carne.

3. Pasul

Se adaugă usturoiul curățat și tocat. Se presară cu ierburi aromatice, sare și piper după gust.

4. Pasul

Se acoperă vasul de copt și se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade. Se coace timp de aproximativ 40 de minute. În timpul coacerii, puteți unge coapsele de pui cu puțină apă sau bulion pentru a menține carnea uscată. Eu fac acest lucru după aproximativ 20 de minute de coacere.

5. Pasul

Serviți coapsele de pui finite pe legume cu orez sau cartofi copți, de exemplu.

Reels

Nou