PUBLICITATE

Sursa :: FB: Zákusky - koláčiky a dobré jedlo.

Cotlet de porc la cuptor cu piersici

Cotletul de porc la cuptor cu piersici este un fel de mâncare ideal ca fel principal pentru ocazii speciale. Acest preparat combină aromele excelente ale cărnii de porc, piersici și brânză.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingredientele principale

  • 800 grame Cotlet de porc Adăugat la
  • 2 Bucăți Piersică Adăugat la

Alte ingrediente

  • 200 grame Unelte ## funcții spațiu de nume funcții { // Salvati textul tradus tipul save_translation = (_: { text: string, }) => orice; } // spațiu de nume funcții Adăugat la
  • 50 grame unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 180 °C. Condimentați carnea de porc, apoi coaceți-o în cuptor timp de 30 de minute.

2. Pasul

În timp ce coastele de porc se coc, cojiți piersicile, scoateți sâmburii și tăiați-le în felii.

3. Pasul

După 30 de minute, scoateți friptura de porc din cuptor și adăugați felii de piersici deasupra.

4. Pasul

Adăugați brânză deasupra cotletei de porc și a piersicilor.

5. Pasul

Puneți carnea înapoi în cuptor și coaceți încă 30 de minute sau până când brânza nu se topește.

Reels

Nou