PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varíme a Pečieme s Ljukom

Cotlet de porc la cuptor cu varză și găluște

O rețetă tradițională slovacă ce va încânta orice iubitor de bucătărie casnică.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Cotlet

  • 1 kg gât Adăugat la
  • 4 linguri ulei Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 linguriță Sare Adăugat la

Varza

  • 1 ks verza Adăugat la
  • 1 linguriță oțet de cidru de mere Adăugat la
  • 1 linguriță zahăr Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 180°C. În timp ce cuptorul se încălzește, încingeți 2 linguri de ulei într-o tigaie, pe foc mediu. Adăugați carnea de porc și prăjiți-o pe toate părțile până se rumenește.

2. Pasul

Adăugați ceapa și usturoiul tocate și prăjiți-le până când devin moi și auriu. Presărați cu sare și condimente.

3. Pasul

Transferați pieptul de pui și ceapa în tava de copt și coaceți-le în cuptor aproximativ 1 oră și 30 de minute, sau până când carnea este complet moale.

4. Pasul

În timp ce cotletul se coace, începeți să pregătiți varza. Tăiați varza în benzi subțiri.

5. Pasul

Într-o oală, la foc mediu, topiți 2 linguri de unt. Adăugați varză și prăjiți până devine moale și auriu. Adăugați zahărul și oțetul și prăjiți-l pentru încă câteva minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou