PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varíme a Pečieme s Ljukom

Cotlet de porc la cuptor cu varză și găluște

O rețetă tradițională slovacă ce va încânta orice iubitor de bucătărie casnică.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Cotlet

  • 1 kg gât Adăugat la
  • 4 linguri ulei Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 linguriță Sare Adăugat la

Varza

  • 1 ks verza Adăugat la
  • 1 linguriță oțet de cidru de mere Adăugat la
  • 1 linguriță zahăr Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 180°C. În timp ce cuptorul se încălzește, încingeți 2 linguri de ulei într-o tigaie, pe foc mediu. Adăugați carnea de porc și prăjiți-o pe toate părțile până se rumenește.

2. Pasul

Adăugați ceapa și usturoiul tocate și prăjiți-le până când devin moi și auriu. Presărați cu sare și condimente.

3. Pasul

Transferați pieptul de pui și ceapa în tava de copt și coaceți-le în cuptor aproximativ 1 oră și 30 de minute, sau până când carnea este complet moale.

4. Pasul

În timp ce cotletul se coace, începeți să pregătiți varza. Tăiați varza în benzi subțiri.

5. Pasul

Într-o oală, la foc mediu, topiți 2 linguri de unt. Adăugați varză și prăjiți până devine moale și auriu. Adăugați zahărul și oțetul și prăjiți-l pentru încă câteva minute.

Rețete similare

Gâtul de gât prăjit cu cartofi

Rețetă pentru friptură de gât cu cartofi, usturoi și rozmarin.

Felii de cotlet de porc coapte

Cotletul de porc copt este un clasic al bucătăriei casnice pe care fiecare îl cunoaște și îl adora. Este excelent pentru prânz și cină, dar și pentru diverse petreceri și întâlniri cu familia sau prietenii.

Friptură de gât consistentă coaptă în cuptor

Aceasta este una dintre rețetele mele preferate atunci când vine vorba de o cină confortabilă de duminică. Am făcut această friptură de gât consistentă de mai multe ori și de fiecare dată este un succes absolut cu familia și prietenii. Gâtul de porc iese moale ca untul și are o crustă minunat de crocantă care îl face irezistibil. Sper să vă bucurați de această rețetă la fel de mult ca și mine.

Carne de porc sărată pe ciuperci

Rețetă pentru sarmale de porc pe ciuperci, care este simplu de preparat și ușor de manevrat chiar și de începători în bucătărie.

Prăjiți felii de gât în cuptor

Întotdeauna am avut experiențe excelente cu carnea de gât la cuptor. Potrivită pentru masa festivă.

Curcan pe cremă

Această rețetă este una dintre preferatele mele pentru că îmi place simplitatea și bogăția de gust pe care o conține crema de piept de curcan.

Piept de porc pe ciuperci

Pentru această rețetă, aștept întotdeauna cu nerăbdare momentul în care prăjesc pieptul de porc până când devine auriu și apoi torn sosul parfumat de ciuperci peste el.

Carne de pui cu smântână

Rețeta de carne de pui cu smântână, perfectă pentru un prânz rapid sau cină.

Rețete similare

Gâtul de gât prăjit cu cartofi

Rețetă pentru friptură de gât cu cartofi, usturoi și rozmarin.

Felii de cotlet de porc coapte

Cotletul de porc copt este un clasic al bucătăriei casnice pe care fiecare îl cunoaște și îl adora. Este excelent pentru prânz și cină, dar și pentru diverse petreceri și întâlniri cu familia sau prietenii.

Friptură de gât consistentă coaptă în cuptor

Aceasta este una dintre rețetele mele preferate atunci când vine vorba de o cină confortabilă de duminică. Am făcut această friptură de gât consistentă de mai multe ori și de fiecare dată este un succes absolut cu familia și prietenii. Gâtul de porc iese moale ca untul și are o crustă minunat de crocantă care îl face irezistibil. Sper să vă bucurați de această rețetă la fel de mult ca și mine.

Carne de porc sărată pe ciuperci

Rețetă pentru sarmale de porc pe ciuperci, care este simplu de preparat și ușor de manevrat chiar și de începători în bucătărie.

Prăjiți felii de gât în cuptor

Întotdeauna am avut experiențe excelente cu carnea de gât la cuptor. Potrivită pentru masa festivă.

Curcan pe cremă

Această rețetă este una dintre preferatele mele pentru că îmi place simplitatea și bogăția de gust pe care o conține crema de piept de curcan.

Piept de porc pe ciuperci

Pentru această rețetă, aștept întotdeauna cu nerăbdare momentul în care prăjesc pieptul de porc până când devine auriu și apoi torn sosul parfumat de ciuperci peste el.

Carne de pui cu smântână

Rețeta de carne de pui cu smântână, perfectă pentru un prânz rapid sau cină.

Reels

Nou