PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Cum se face Mini Meringues

Aceste mini meringi sunt niște bunătăți perfecte de mărimea unei mușcături care sunt crocante la exterior, ușoare și aerisite în interior; o încântare dulce pură!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
30
  • 4 Albușuri mari de ou Adăugat la
  • 1 ceașcă de zahăr pudră Adăugat la
  • 12 linguriță De extract de vanilie pură Adăugat la
  • 12 linguriță Cremă de tartru Adăugat la
  • Opțional: colorant alimentar Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Pregătiți cuptorul la 135°C (275°F) și tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Consider că hârtia pergament este cea mai bună pentru a preveni lipirea, în comparație cu folia de aluminiu sau foile unse.

2. Pasul

Într-un castron curat și uscat (de preferință din oțel inoxidabil sau sticlă), adăugați albușurile de ou, asigurându-vă că nu există absolut niciun gălbenuș sau bucățele de coajă. Acest lucru este crucial pentru a obține o bezea bună și tare.

3. Pasul

Începeți să bateți albușurile la viteză mică. Odată ce devin spumoase (ca o baie de spumă), adăugați crema de tartru. Aceasta ajută la stabilizarea albușurilor și la păstrarea formei lor atunci când sunt coapte. Continuați să bateți la viteză mare până când se formează vârfuri moi.

4. Pasul

Se adaugă treptat zahărul, câte o lingură pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Acest lucru conferă meringilor un finisaj lucios. După ce s-a adăugat tot zahărul, se bate până când se formează vârfuri tari. Aceste vârfuri vor rezista în cuptor și vor crea textura perfectă de bezea.

5. Pasul

Se adaugă extractul de vanilie și colorantul alimentar opțional și se încorporează ușor. Nu uitați, fiți blânzi. Am muncit din greu pentru a crea acea textură aerisită și nu vrem să o dezumflăm!

6. Pasul

Folosind două linguri sau o pungă cu o duză rotundă, puneți mici cantități de bezea pe foile de copt pregătite.

7. Pasul

Puneți foile în cuptor și coaceți-le timp de aproximativ 45 de minute sau până când bezelele sunt crocante și uscate. Țineți ușa ușor întredeschisă cu o lingură de lemn. Acest lucru previne crăparea și oferă o textură mai bună.

8. Pasul

Odată coapte, opriți cuptorul și lăsați meringile să se răcească înăuntru. este un proces lent, dar merită așteptarea. Credeți-mă, dacă le scoateți mai devreme puteți duce la o mizerie lipicioasă.

9. Pasul

După ce se răcește, se păstrează într-un recipient ermetic. Ar trebui să rămână proaspete până la o săptămână, dar eu încă nu le-am văzut să reziste atât de mult cu invitații mei prin preajmă!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou