PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Cum se prepară crusta de bază pentru plăcinte cu biscuiți Graham Cracker

Crusta de plăcintă cu biscuiți Graham Cracker este o rețetă simplă, versatilă și delicioasă. Echilibrul perfect de arome dulci și de unt completează perfect orice umplutură pe care o alegeți.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 112 căni De biscuiți graham fin măcinați Adăugat la
  • 0.3 ceașcă De zahăr alb (puteți ajusta acest lucru în funcție de cât de dulci sunt biscuiții graham și umplutura) Adăugat la
  • 6 tbls De unt nesărat, topit (Untul sărat merge și el, dar cel nesărat vă oferă mai mult control asupra aromei finale) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 375 grade Fahrenheit (190 Celsius). Acest pas este necesar pentru a vă asigura că crusta se va coace uniform.

2. Pasul

Zdrobiți biscuiții graham fie cu ajutorul unui robot de bucătărie, fie punându-i într-o pungă cu fermoar și trecând un rulou de bucătărie peste ei până când sunt fin măcinați. Consistența firimiturilor va determina finețea crustei finale, firimiturile mai fine ducând la o crustă mai fină.

3. Pasul

Se amestecă într-un bol firimiturile de biscuiți graham fin măcinate și zahărul. După ce s-au combinat, adăugați untul topit și amestecați până când firimiturile sunt bine acoperite. Consistența ar trebui să fie asemănătoare cu nisipul umed.

4. Pasul

Presărați amestecul pe fundul și pe pereții unei forme de plăcintă sau a unei forme elastice, încercând să obțineți o grosime uniformă. Folosiți spatele unei linguri sau o cană de măsurare pentru a presa ferm. Scopul este ca crusta să se țină împreună, așa că nu vă fie teamă să apăsați ferm.

5. Pasul

Coaceți crusta timp de 8-10 minute sau până când devine ușor aurie. Aș recomanda să o verificați după aproximativ 7 minute pentru a evita coacerea excesivă, deoarece marginile pot deveni prea întunecate dacă sunt lăsate prea mult timp. Odată ce crusta este gata, scoateți-o din cuptor și lăsați-o să se răcească complet înainte de a adăuga umplutura.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou