PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie je radosť

Desert de castane

Desertul de castane este o plăcere delicioasă și dulce pentru toți iubitorii de deserturi dulci.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

# Unelte ## funcții spațiul de nume funcții { // Salvează textul tradus tipul salvează_traducerea = (_: { text: string, }) => any; } // spațiul de nume funcții

  • 5 ks Albuș de ou Adăugat la
  • 7 ro zahăr cristal Adăugat la
  • 5 ks Gălbenuș de ou Adăugat la
  • 2 ks zahăr vanilat Adăugat la
  • 50 ml apă călduță Adăugat la
  • 50 ml ulei Adăugat la
  • 3 ro cacao Adăugat la
  • 5 ro făină semi-groasă Adăugat la
  • 12 ks Praf de copt cipriot Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la

Cremă:

  • 300 ml lapte Adăugat la
  • 1 bal Spică de aur Adăugat la
  • 1 ks zahăr vanilat Adăugat la
  • 120 g unt moale Adăugat la
  • 2 ro zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 400 g piure de castane Adăugat la

Alte:

  • 500 ml Frisca pentru bătut Adăugat la
  • Gem Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Punem albusuri de ou intr-un castron, un praf de sare si batem pana devine spuma.

2. Pasul

Aproximativ în mijlocul bătăii, adăugăm 2PL de zahăr cristalizat.

3. Pasul

Într-un alt castron punem gălbenușurile de ouă, zahărul tos și le bătim până se transformă în spumă. Adăugăm treptat apa călduță cu ulei.

4. Pasul

Adăugăm cacao, făină semi-grosieră și pudră de copt. Amestecăm și la final adăugăm spuma bătută.

5. Pasul

De multe ori turnăm aluatul în tava și coacem în cuptorul preîncălzit la 170°C aproximativ 15 minute.

6. Pasul

Cremă de castane: amestecăm Zlatý klas în lapte, adăugăm zahăr și gătim un budincă groasă.

7. Pasul

Îl acoperim cu folie și îl lăsăm să se răcească.

8. Pasul

Într-un castron, amestecăm untul moale cu zahărul pudră.

9. Pasul

Încorporăm treptat budinca răcită.

10. Pasul

Apoi adăugăm piureul de castane.

11. Pasul

Ungemul corpul cu gem și cremă.

12. Pasul

Pe vârf se întinde frișcă și lăsăm prăjitura cu castane să se întărească în frigider.

Reels

Nou