PUBLICITATE

Sursa :: VeselovaElena from Getty Images

Fasole verde cu bacon

Este o delicatesă cehă clasică care este excelentă pentru masa principală și ca acompaniament la carne.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Fasole verde proaspătă Adăugat la
  • 150 g Slănină de calitate Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • 1 Linguri Ulei vegetal Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Mai întâi, curățați fasolea și tăiați capetele. Apoi, fierbeți-le într-o oală cu apă clocotită cu sare timp de aproximativ 10 minute, până se înmoaie. Apoi scurgeți-le și puneți-le deoparte.

2. Pasul

Se taie baconul în fâșii subțiri și se toacă mărunt ceapa. Se curăță și se zdrobește usturoiul. Se încălzește puțin ulei într-o tigaie și se prăjește ceapa, apoi se adaugă baconul și se prăjește până când devine crocantă.

3. Pasul

Se adaugă usturoiul zdrobit și se prăjește încă un minut. Apoi adăugați fasolea, sarea și piperul și amestecați totul bine. Lăsați fasolea în tigaie încă aproximativ 5 minute pentru a se încălzi și a absorbi aroma slăninii și a cepei.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou