PUBLICITATE

Sursa :: hanbr from Getty Images

File de porc cu sos de piper

Acest fel de mâncare este un clasic al bucătăriei cehe, care nu obosește niciodată și întotdeauna place. Pregătirea este un pic mai solicitantă, dar rezultatul merită. Sosul de piper va da cărnii aroma potrivită, iar fileul va fi frumos suculent datorită acestuia.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 ks Fileuri de porc Adăugat la
  • 2 Linguri Unt Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Piper măcinat Adăugat la
  • 1 Linguri făină Adăugat la
  • 12 l Bulion de vită Adăugat la
  • 1 Lingura Muștar neted Adăugat la
  • 150 ml Cremă de gătit Adăugat la
  • 1 Lingura Piper verde Adăugat la
  • 2 Linguri brandy Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Începeți prin a curăța, săra și pipera fileurile pe ambele părți. Rețineți că sarea și piperul sunt esențiale pentru aroma delicioasă a cărnii, așa că nu vă zgârciți la ele.

2. Pasul

Se topește untul într-o tigaie și se rumenește carnea pe ambele părți.

3. Pasul

Când carnea este bine rumenită, se scoate din tigaie și se dă deoparte. Adăugați făina în tigaia în care s-a rumenit carnea și amestecați pentru a obține un roux ușor.

4. Pasul

Apoi se toarnă treptat bulionul și se amestecă pentru ca sosul să nu se închege. Nu uitați să adăugați puțin muștar simplu pentru un pic de aromă picantă.

5. Pasul

Apoi se adaugă smântâna de gătit, piperul verde și coniacul. Sosul poate fi asezonat și cu sare și piper, după gustul dumneavoastră.

6. Pasul

Se pune carnea înapoi în sos și se lasă să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 10-15 minute pentru a lăsa carnea să se absoarbă de aromele sosului.

Rețete similare

Carne de pui cu smântână

Rețeta de carne de pui cu smântână, perfectă pentru un prânz rapid sau cină.

Pui pe sos de muștar

Rețetă pentru un pui delicios care este acoperit cu sos de muștar.

Salată de paste cu pui și smântână

Rețetă pentru o salată gustoasă de paste cu pui și smântână, pe care o puteți mânca caldă sau rece.

Sos de cremă cu pui

Sosul de cremă cu pui și ciuperci este un fel de mâncare preferată nu numai în familia noastră. Îl pregătesc în mod regulat pentru prânzurile de weekend și toată lumea se bucură întotdeauna de el.

Carne de porc sărată pe ciuperci

Rețetă pentru sarmale de porc pe ciuperci, care este simplu de preparat și ușor de manevrat chiar și de începători în bucătărie.

Piure de cartofi cu carne

Rețetă pentru un piure de cartofi ușor și gustos cu carne de curcan, pe care îl ai pe masă într-o oră.

Cotlete de pui naturale pe smântână

Rețetă pentru cotlete de pui naturale pe smântână, pe care le pregătesc de obicei în weekend.

Paste cu pui și roșii uscate la soare

Rețetă pentru paste rapide cu pui și roșii uscate la soare, perfectă pentru cină.

Rețete similare

Carne de pui cu smântână

Rețeta de carne de pui cu smântână, perfectă pentru un prânz rapid sau cină.

Pui pe sos de muștar

Rețetă pentru un pui delicios care este acoperit cu sos de muștar.

Salată de paste cu pui și smântână

Rețetă pentru o salată gustoasă de paste cu pui și smântână, pe care o puteți mânca caldă sau rece.

Sos de cremă cu pui

Sosul de cremă cu pui și ciuperci este un fel de mâncare preferată nu numai în familia noastră. Îl pregătesc în mod regulat pentru prânzurile de weekend și toată lumea se bucură întotdeauna de el.

Carne de porc sărată pe ciuperci

Rețetă pentru sarmale de porc pe ciuperci, care este simplu de preparat și ușor de manevrat chiar și de începători în bucătărie.

Piure de cartofi cu carne

Rețetă pentru un piure de cartofi ușor și gustos cu carne de curcan, pe care îl ai pe masă într-o oră.

Cotlete de pui naturale pe smântână

Rețetă pentru cotlete de pui naturale pe smântână, pe care le pregătesc de obicei în weekend.

Paste cu pui și roșii uscate la soare

Rețetă pentru paste rapide cu pui și roșii uscate la soare, perfectă pentru cină.

Reels

Nou