PUBLICITATE

Sursa :: iko636 from Getty Images

File de porc cu sos de smântână

File de porc cu sos de smântână care este perfect pentru prânz sau cină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 800 g File de porc Adăugat la
  • sare și piper negru măcinat Adăugat la
  • 3 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 200 ml Smântână acră Adăugat la
  • 100 ml vin alb sec Adăugat la
  • Ulei pentru prăjire Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Mai întâi curățați și tăiați fileul de porc. Apoi se sărează și se piperă și se prăjește într-o tigaie în ulei pe fiecare parte. Apoi scoateți carnea și dați-o deoparte.

2. Pasul

În aceeași tigaie, adăugați ceapa și usturoiul tocate mărunt și prăjiți-le până devin aurii. După câteva minute, adăugați vinul alb și lăsați-l să se evapore. Apoi adăugați smântâna și amestecați bine.

3. Pasul

Acum vine partea cea mai importantă - adăugați carnea rumenită înapoi în sos și lăsați să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 20 de minute.

Rețete similare

Cotlet de porc la cuptor cu varză și găluște

O rețetă tradițională slovacă ce va încânta orice iubitor de bucătărie casnică.

Pui cu legume în sos de muștar

Puiul în sos de muștar este una dintre mâncărurile mele preferate. Muștarul conferă pieptului de pui o aromă distinctă și picantă, care este contrastul perfect pentru ceapa blândă și frișca bătută. Acest fel de mâncare este perfect pentru duminici sau pentru ocazii speciale.

Tocăniță de vită la cuptor

O delicioasă tocăniță de vită cu mult vin. Această rețetă tradițională este perfectă pentru o cină confortabilă sau pentru ocazii speciale. Friptura devine fragedă și suculentă, în timp ce vinul oferă un gust profund și robust.

Carne de vită pe vin roșu

Rețetă pentru carne de vită delicioasă pe vin roșu cu morcovi.

Cotlete de pui cu iaurt

Cotletele de pui marinate în sos de iaurt sunt felul principal ideal pentru orice ocazie.

Carne de porc pe ardei

Carne de porc gustoasă și relativ rapid preparată pe ardei, care are un gust delicios pentru întreaga familie.

Carne de vită pe mazăre

Rețetă pentru carne de vită excelentă, gătită pe mazăre.

Curcan suculent tras

Curcanul tras la pulpă este un fel de mâncare care îmi este deosebit de aproape de inimă. Nu numai că are un gust incredibil de delicios, dar este, de asemenea, o modalitate excelentă de a utiliza resturile de carne. Îmi place să folosesc carnea de la un curcan întreg pentru a face o porție mai mare pe care o pot folosi apoi la diferite ocazii, cum ar fi grătarele.

Rețete similare

Cotlet de porc la cuptor cu varză și găluște

O rețetă tradițională slovacă ce va încânta orice iubitor de bucătărie casnică.

Pui cu legume în sos de muștar

Puiul în sos de muștar este una dintre mâncărurile mele preferate. Muștarul conferă pieptului de pui o aromă distinctă și picantă, care este contrastul perfect pentru ceapa blândă și frișca bătută. Acest fel de mâncare este perfect pentru duminici sau pentru ocazii speciale.

Tocăniță de vită la cuptor

O delicioasă tocăniță de vită cu mult vin. Această rețetă tradițională este perfectă pentru o cină confortabilă sau pentru ocazii speciale. Friptura devine fragedă și suculentă, în timp ce vinul oferă un gust profund și robust.

Carne de vită pe vin roșu

Rețetă pentru carne de vită delicioasă pe vin roșu cu morcovi.

Cotlete de pui cu iaurt

Cotletele de pui marinate în sos de iaurt sunt felul principal ideal pentru orice ocazie.

Carne de porc pe ardei

Carne de porc gustoasă și relativ rapid preparată pe ardei, care are un gust delicios pentru întreaga familie.

Carne de vită pe mazăre

Rețetă pentru carne de vită excelentă, gătită pe mazăre.

Curcan suculent tras

Curcanul tras la pulpă este un fel de mâncare care îmi este deosebit de aproape de inimă. Nu numai că are un gust incredibil de delicios, dar este, de asemenea, o modalitate excelentă de a utiliza resturile de carne. Îmi place să folosesc carnea de la un curcan întreg pentru a face o porție mai mare pe care o pot folosi apoi la diferite ocazii, cum ar fi grătarele.

Reels

Nou