PUBLICITATE
   
Sursa :: M.studio for Adobe Stock
Fondue clasic de carne cu supă
Un fondue tradițional, sățios și delicios de carne este centrul perfect pentru o cină intimă. Fondue constă din patru tipuri diferite de carne, servite împreună cu sos de dip picant. Savurați această masă sociabilă cu familia și prietenii.
      PUBLICITATE
   
Ingrediente
porții  
4
 Carne
- 200 g carne de vită
 - 200 g Piept de pui
 - 200 g carne de porc
 - 200 g carne de miel
 
Sosuri de dip
- 100 ml Sos BBQ
 - 100 ml Sos de usturoi
 - 100 ml sos de ardei iute
 - 100 ml Muștar dulce
 
Altele
- 2 l bulion de vită
 - 1 Bucată Set fondue
 
Ultimele broșuri
      PUBLICITATE
   
Procedura
 60 min.
1. Pasul 
  1. Tăiați carnea în bucăți potrivite pentru gură.
2. Pasul 
  Încălziți supa de vită într-o oală.
3. Pasul 
  Turnați supa încălzită în setul de fondue.
4. Pasul 
  Fiecare ia o bucată de carne și o înmoaie în supa fierbinte până când este gătită.
5. Pasul 
  Apoi fiecare își înmoaie carnea gătită în sosul la alegere și se bucură de ea!