PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/4c0K8D_98Im6b_nBBXMW/f159e6fad0b73bde33b44def2092b5.jpeg)
Friganele, desertul copilariei
Frigănele din felii de pâine sunt delicioase și pot fi servite alături de brânză, mezeluri, ouă sau legume pentru un mic dejun sau o gustare delicioasă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
- 8 felii de pâine albă sau integrală
- 2 ou
- 1⁄2 cană lapte
- 1⁄2 linguriță sare
- 1⁄4 linguriță piper negru proaspăt măcinat
- 1⁄4 linguriță praf de usturoi
- 1⁄4 linguriță ceapă granulată
- ulei pentru prăjit
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Într-un bol, amestecați ouăle, laptele, sarea, piperul, usturoiul granulat și ceapa granulată.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/4c0K8D_98Im6b_nBBXMW/b5f4b5d322c9dca7e170fd5f5f2fff.png)
2. Pasul
Încingeți ulei într-o tigaie mare, la foc mediu.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/4c0K8D_98Im6b_nBBXMW/4918fa27f3daf0be846f684449765d.jpeg)
3. Pasul
Înmuiați fiecare felie de pâine în amestecul de ou și lapte, asigurându-vă că fiecare felie este bine acoperită.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/4c0K8D_98Im6b_nBBXMW/c3568fe94f678d4114f5df7feed9ca.png)
4. Pasul
Puneți feliile de pâine în tigaia încinsă și lasati-le la prajit timp de aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte, sau până când devin aurii și crocante.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/4c0K8D_98Im6b_nBBXMW/84db1a7ef3fdebbd52bc26dc83c09d.jpeg)
5. Pasul
Scoateți frigănelele din tigaie și așezați-le pe hârtie de bucătărie pentru a absorbi excesul de ulei.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/4c0K8D_98Im6b_nBBXMW/1efb7d1419d0e2a0a19e163d34f506.jpeg)