PUBLICITATE
Friganele, desertul copilariei

Friganele, desertul copilariei

Frigănele din felii de pâine sunt delicioase și pot fi servite alături de brânză, mezeluri, ouă sau legume pentru un mic dejun sau o gustare delicioasă.

PUBLICITATE
Ce avem la micul dejun? Încearcă una dintre aceste 10 rețete și bucură-te de un început perfect de zi

Rețeta poate fi găsită în acest articol

Ce avem la micul dejun? Încearcă una dintre aceste 10 rețete și bucură-te de un început perfect de zi

Ingrediente

porții
8
  • 8 felii de pâine albă sau integrală Adăugat la
  • 2 ou Adăugat la
  • 12 cană lapte Adăugat la
  • 12 linguriță sare Adăugat la
  • 14 linguriță piper negru proaspăt măcinat Adăugat la
  • 14 linguriță praf de usturoi Adăugat la
  • 14 linguriță ceapă granulată Adăugat la
  • ulei pentru prăjit Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Într-un bol, amestecați ouăle, laptele, sarea, piperul, usturoiul granulat și ceapa granulată.

Friganele, desertul copilariei - pasul de preparare 1
2. Pasul

Încingeți ulei într-o tigaie mare, la foc mediu.

Friganele, desertul copilariei - pasul de preparare 1
3. Pasul

Înmuiați fiecare felie de pâine în amestecul de ou și lapte, asigurându-vă că fiecare felie este bine acoperită.

Friganele, desertul copilariei - pasul de preparare 1
4. Pasul

Puneți feliile de pâine în tigaia încinsă și lasati-le la prajit timp de aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte, sau până când devin aurii și crocante.

Friganele, desertul copilariei - pasul de preparare 1
5. Pasul

Scoateți frigănelele din tigaie și așezați-le pe hârtie de bucătărie pentru a absorbi excesul de ulei.

Friganele, desertul copilariei - pasul de preparare 1

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou