PUBLICITATE

Sursa :: arfo from Getty Images

Friptura de cotlet de porc la cuptor cu bere

Friptura de cotlet de porc este una dintre cele mai delicioase părți de carne de porc. Pregătit în întregime cu bere, este suculent, moale și plin de arome. Totul este înglobat într-o frumoasă crustă maro-aurie creată de bere.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 1 ks Pui întreg Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la
  • 4 ks usturoi Adăugat la
  • 1 ks bere Adăugat la
  • 2 lingurițe Sare Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Spălăm cârnațul și îl uscăm. Apoi îl sărăm și îl condimentăm pe ambele părți.

2. Pasul

Curățăm ceapa și usturoiul și le tăiem felii.

3. Pasul

Încălzim un pic de ulei într-o tigaie și prăjim carnea de porc pe ambele părți pentru a se forma o crustă frumoasă.

4. Pasul

Scoatem crenvurstul din tigaie și îl punem în tava de copt. Adăugăm ceapa tocată și usturoiul, apoi turnăm bere peste.

5. Pasul

Puneți tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade și coaceți aproximativ două ore. În timpul coacerii, ungem carnea din când în când cu sucul care se evapora.

6. Pasul

Scoatem coastele gata din cuptor și le lăsăm să se odihnească pentru o vreme, apoi le tăiem și le servim.

Reels

Nou