:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/rUHqoWgjIvNgh1GplC7w/da320354131ecf474361394440d54f.jpeg)
Sursa :: arfo from Getty Images
Friptura de cotlet de porc la cuptor cu bere
Friptura de cotlet de porc este una dintre cele mai delicioase părți de carne de porc. Pregătit în întregime cu bere, este suculent, moale și plin de arome. Totul este înglobat într-o frumoasă crustă maro-aurie creată de bere.
Ingrediente
- 1 ks Pui întreg
- 2 ks The Onion
- 4 ks usturoi
- 1 ks bere
- 2 lingurițe Sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
Ultimele broșuri
Procedura
Spălăm cârnațul și îl uscăm. Apoi îl sărăm și îl condimentăm pe ambele părți.
Curățăm ceapa și usturoiul și le tăiem felii.
Încălzim un pic de ulei într-o tigaie și prăjim carnea de porc pe ambele părți pentru a se forma o crustă frumoasă.
Scoatem crenvurstul din tigaie și îl punem în tava de copt. Adăugăm ceapa tocată și usturoiul, apoi turnăm bere peste.
Puneți tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade și coaceți aproximativ două ore. În timpul coacerii, ungem carnea din când în când cu sucul care se evapora.
Scoatem coastele gata din cuptor și le lăsăm să se odihnească pentru o vreme, apoi le tăiem și le servim.