PUBLICITATE
Gnocchi în sos de roșii

Gnocchi în sos de roșii

O rețetă rapidă și simplă, potrivită pentru prânz sau cină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
3
  • 250 g gnocchi Adăugat la
  • 13 Română Adăugat la
  • 200 g Ciuperci Adăugat la
  • 100 g șuncă Adăugat la
  • 100 g Roșii Adăugat la
  • 250 g De bulion de tomate Adăugat la
  • 50 ml Frisca pentru bătut Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • 12 linguri Unelte Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
  • Condimente ierburi italiene Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

25 min.
1. Pasul

1. În ulei, călim prazul, adăugăm șunca, ciupercile și roșiile. Lăsăm la gătit pentru o vreme.

2. Pasul

2. Gnocchi sunt fierte conform instrucțiunilor, aproximativ 3 minute. Păstrăm o porție din apa în care au fiert pe o parte.

3. Pasul

3. Adăugăm condimente, pastă de tomate, amestecăm. Turnăm apă în care au fiert gnocchi și lăsăm să se rumenească timp de aproximativ 10 minute.

4. Pasul

4. Adăugăm gnocchi, smântână pentru îmbunătățire și lăsăm totul să se încălzească.

5. Pasul

5. Condimentăm după gust și luăm de pe foc.

6. Pasul

Poftă bună!😉

Reels

Nou