PUBLICITATE

Sursa :: sbossert from Getty Images Signature

Gulaș cu ciuperci

Gulașul de ciuperci este un fel de mâncare tradițională cehă, caracterizat prin gustul și aroma sa bogată. Este un fel de mâncare excelent pentru zilele călduroase, când vă puteți bucura de aroma ispititoare a gulașului de ciuperci.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg ciuperci Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la
  • 2 Linguri Ulei de floarea-soarelui Adăugat la
  • 4 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 Linguri Ardei tocat mărunt Adăugat la
  • 1 Lingura Săruri Adăugat la
  • 12 linguri Piper măcinat Adăugat la
  • 2 Linguri Făină netedă Adăugat la
  • 1 Lingura Kminu Adăugat la
  • 1 Linguri Majorana Adăugat la
  • 1 Linguri Sosuri worchester Adăugat la
  • 112 litru Ape Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

150 min.
1. Pasul

Curățați, clătiți și tăiați ciupercile în felii. Se curăță și se taie mărunt ceapa și usturoiul.

2. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie și se prăjește ceapa până când devine aurie. Se adaugă usturoiul tocat și se prăjește încă câteva minute.

3. Pasul

Adăugați ciupercile tăiate felii și prăjiți-le până când devin verzi.

4. Pasul

Apoi se adaugă boiaua măcinată, sarea, piperul, chimenul și măghiranul. Se amestecă și se prăjește pentru un timp.

5. Pasul

Apoi se adaugă făina, se amestecă și se toarnă apa. Se aduce la fierbere.

6. Pasul

Adăugați sosul worchestra și gătiți la foc mic timp de aproximativ 2 ore, până când ciupercile sunt complet fierte și sosul s-a îngroșat.

Reels

Nou