PUBLICITATE

Sursa :: PingPongCat from Getty Images

Gulaș de porc cu găluște

Rețetă pentru un gulaș de porc perfect cu găluște, care aparține mâncărurilor tradiționale cehe, dar este foarte popular și în Slovacia.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg carne de porc Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la
  • 4 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 ks Ardei Adăugat la
  • 200 ml vin roșu Adăugat la
  • 1 l Bulion Adăugat la
  • 2 linguri Paprika măcinată Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
  • 2 linguri Uleiuri Adăugat la
  • Sare și piper pentru asezonare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Se taie carnea de porc în bucăți mici și se sărează. Se încinge uleiul într-o cratiță și se prăjește carnea până când devine aurie. Scoateți carnea și puneți-o deoparte.

2. Pasul

În grăsimea rămasă după carne se prăjește ceapa tocată mărunt. După un timp, se adaugă usturoiul pisat și ardeii tocați. Gătiți totul împreună până când legumele sunt moi.

3. Pasul

Apoi se adaugă carnea înapoi în oală, se presară cu paprika și se prăjește. După un timp, adăugați vinul în tocană și fierbeți câteva minute.

4. Pasul

Apoi se toarnă bulionul peste tocană, se condimentează (dacă este necesar) și se lasă să fiarbă la foc mic, sub capac, timp de aproximativ o oră și jumătate. Tocănița este gata atunci când carnea este fragedă și sucurile sunt groase.

5. Pasul

Serviți gulașul finit cu găluște.

Rețete similare

Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi
Videorecetă

Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi

Gulașul unguresc este unul dintre cele mai populare preparate din bucătăria europeană și nu fără motiv. Cu carne fragedă de vită, ceapă dulce, ardei iute și dulce și o multitudine de condimente aromate, acest preparat este o adevărată explozie de arome.

Rețetă de tocană de gulaș consistent

Tocănița de gulaș este un fel de mâncare pe care ne place să o servim în familia noastră. Am făcut-o de nenumărate ori și este un fel de mâncare care este deosebit de bun în zilele reci de iarnă. Carnea de vită sățioasă este gătită cu legume și roșii pentru a obține o supă consistentă. Chiar dacă prepararea durează mai mult, rezultatul este convingător ca gust și textură.

Gulaș de vită cu paste făinoase

Rețetă perfectă pentru tocană de vită cu paste, pe care o pregătesc de obicei pentru evenimente speciale.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gulaș de porc sățios și aromat
Videorecetă

Gulaș de porc sățios și aromat

Gulașul de porc este o mâncare tradițională, savuroasă și plină de arome, perfectă pentru a vă încălzi într-o zi rece de iarnă.

Gulaș de vită pe bere

Rețetă pentru un delicios gulaș de vită în bere neagră.

Carne de porc în sos de roșii

Rețetă pentru o carne de porc grozavă în sos de roșii pe care o gătesc cel puțin o dată pe săptămână.

Carne de porc pe usturoi

Carne de porc înăbușită în usturoi cu legume, potrivită pentru prânz sau cină.

Carne de porc cu prune

Pulpă de porc cu prune, una dintre mâncărurile mele preferate pentru prânzul de duminică. L-am preparat de nenumărate ori și de fiecare dată iese minunat de suculent și aromat.

Rețete similare

Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi
Videorecetă

Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi

Gulașul unguresc este unul dintre cele mai populare preparate din bucătăria europeană și nu fără motiv. Cu carne fragedă de vită, ceapă dulce, ardei iute și dulce și o multitudine de condimente aromate, acest preparat este o adevărată explozie de arome.

Rețetă de tocană de gulaș consistent

Tocănița de gulaș este un fel de mâncare pe care ne place să o servim în familia noastră. Am făcut-o de nenumărate ori și este un fel de mâncare care este deosebit de bun în zilele reci de iarnă. Carnea de vită sățioasă este gătită cu legume și roșii pentru a obține o supă consistentă. Chiar dacă prepararea durează mai mult, rezultatul este convingător ca gust și textură.

Gulaș de vită cu paste făinoase

Rețetă perfectă pentru tocană de vită cu paste, pe care o pregătesc de obicei pentru evenimente speciale.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Gulaș de porc sățios și aromat
Videorecetă

Gulaș de porc sățios și aromat

Gulașul de porc este o mâncare tradițională, savuroasă și plină de arome, perfectă pentru a vă încălzi într-o zi rece de iarnă.

Gulaș de vită pe bere

Rețetă pentru un delicios gulaș de vită în bere neagră.

Carne de porc în sos de roșii

Rețetă pentru o carne de porc grozavă în sos de roșii pe care o gătesc cel puțin o dată pe săptămână.

Carne de porc pe usturoi

Carne de porc înăbușită în usturoi cu legume, potrivită pentru prânz sau cină.

Carne de porc cu prune

Pulpă de porc cu prune, una dintre mâncărurile mele preferate pentru prânzul de duminică. L-am preparat de nenumărate ori și de fiecare dată iese minunat de suculent și aromat.

Reels

Nou