PUBLICITATE
Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi

Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi

Gulașul unguresc este unul dintre cele mai populare preparate din bucătăria europeană și nu fără motiv. Cu carne fragedă de vită, ceapă dulce, ardei iute și dulce și o multitudine de condimente aromate, acest preparat este o adevărată explozie de arome.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 112 kg carne de vită de preferat cu puțină grăsime Adăugat la
  • 4 cepe mari tăiate mărunt Adăugat la
  • 4 ardei kapia tăiați cubulețe Adăugat la
  • 4 ardei iuți tăiați cubulețe opțional Adăugat la
  • 2 căței usturoi tocați Adăugat la
  • 2 linguri pastă de tomate Adăugat la
  • 2 linguri paprika dulce Adăugat la
  • 1 lingură paprika iute Adăugat la
  • 1 lingură cimbru uscat Adăugat la
  • 1 frunză de dafin Adăugat la
  • 1 linguriță boia de ardei dulce Adăugat la
  • sare și piper negru Adăugat la
  • 2 linguri ulei Adăugat la
  • 1 l apă sau supă de carne Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Tăiați carnea de vită în cuburi potrivite și puneți-o într-un bol. Adăugați sare și piper negru și amestecați bine. Încălziți uleiul într-un vas mare sau o oală. Adăugați ceapa tăiată și căliți-o până devine translucidă. Adăugați carnea de vită și prăjiți-o până se rumenește pe toate părțile.

Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

2. Pasul

Adăugați ardeii tăiați, usturoiul, pasta de tomate, paprika dulce și iute, cimbrul, boiaua de ardei dulce și frunza de dafin. Amestecați bine.

Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

3. Pasul

Turnați apă sau supă de carne peste carne și legume, astfel încât să acopere ingredientele. Amestecați bine, acoperiți vasul cu un capac și lăsați să fiarbă la foc mediu timp de 1-1,5 ore, sau până când carnea este fragedă.

Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

4. Pasul

Îndepărtați frunza de dafin din vas și ajustați gustul cu sare și piper negru.

Gulaș unguresc tradițional - o explozie de arome și gusturi - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou